EmNR AB

Bild av företag EmNR AB

Välkommen till EmNR AB. Vi är ett litet familjeföretag, fokuserade på kundens önskemål och ideér. Jag har många års erfarenheten inom bygg och renoveringar. Vi specialiserar oss på badrum/ köksrenoveringar och total hus & lägenhets renoveringar. Vi kan erbjuda projektering, produktion och montering av trä trappa med limträ i Ek, Bok, Ask, Lönn etc. Godkända för våtrum Vi erbjuder arbete inom, - badrumsrenovering -köksrenovering -kakel & klinker -fasad renovering - målning inne och ute - golvläggning - total renovering Vi samarbetar med certifierade elektriker och VVS Vi utför alltid platsbesök för att diskutera Ert önskemål och förväntningar på ert projekt. Besöket är kostnadsfritt och ger oss en bra grund för en kostnadsfri offert. RING OSS FÖR KOSTNADSFRI OFFERT

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som EmNR AB har utfört.

Badrumsrenovering med tvättstuga

Bygge av bastu

Utgrävning för att isolera golvet i källare, dränera samt lägga golvvärme och få högre tak nivå

Vi ka erbjuda projektering, produktion och montering trä trappa med limträ i Ek, Bok, Ask, Lönn etc

Badrumsrenovering Eslöv

Trädäck

Garage bygge för 4 bilar från grunden

Köksrenovering med golvvärme i Staffanstorp

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för EmNR AB.

K

Renovering av badrum och tvättstuga

Hel renovering av badrum samt tvättstuga. De gjorde ett utmärkt jobb och höll budget och tidsschema. Robert är otroligt noggrann och professionell.

– Kristoffer (2024-05-16)

M

Totalrenovering

Invändig totalrenovering av vårt hus, utför av EmNR AB. Ingenting att anmärka på, dom gjorde ett kanonjobb. Alltid i tid, ärliga och raka och höll deadline. 10 poäng!

– Matei (2023-12-04)

F

Total badrumsrenovering 24 kvm Lund

EMNR AB har gjort ett otroligt bra jobb. De höll både budget och tidsplan och drev projektet på ett fint sätt. Kan verkligen rekommendera dem till andra. De byggde om hela vårt badrum och sedan också rekommenderade köket. Robert som driver bolaget tar ansvar och löser alla frågor på ett mycket bra sätt.

– Fredrik (2023-12-01)

K

Badrumsrenovering i Eslöv

Vi är mycket nöjda med Robert på EmNR och hans killar som helrenoverade vårt badrum. Robert hade koll på läget och var mycket trevlig, Arbetet genomfördes som utlovat med golvvärme, unidrain, fönsterbyte, helkaklat mm och med ett fint slutresultat. Kan varmt rekommendera EmNR.

– Kristofer (2023-11-08)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt