NOVA Entreprenad AB

Bild av företag NOVA Entreprenad AB

Vi är ett familjeföretag med rötterna i byggbranschen både som projektledare och hantverkare. Det viktigaste för oss på NOVA Entreprenad är nöjda kunder som får sina önskemål och förväntningar uppfyllda. Som vår slogan lyder - Din önskan vår lag!

Idé till färdigt projekt Personlig kontakt med våra engagerade projektledare från idé till färdigt projekt. Gratis offerter Få en kostnadsfri offert inom 24 timmar. Kvalitet Tack vare hantverkare med flerårig erfarenhet kan vi utlova arbete med hög kvalitet. Garanti All arbete utfört av NOVA Entreprenad ges med fem års garanti. Rot Våra tjänster är rotavdragsberättigade för dig som privatperson. Känsla för detaljer Vi utför alltid ett noggrant arbete oavsett hur komplext ditt önskemål är. Våra tjänster - Renovering - Ombyggnation - Totalrenovering - Kök - Badrum - Tvättstuga - Målning - Fasadmålning - Dina önskemål Har du en idé du vill förverkliga? Ring oss ☎️ 013-495 76 05 ✉️ info@novaentreprenad.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som NOVA Entreprenad AB har utfört.

Köksmontering

Köksmontering

Golv & väggar

Garderober med skjutdörrar

Badrum

Badrum

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för NOVA Entreprenad AB.

N

Målning samt anordningar för lampor mm

Pawel har gjort en uppfräschning av lägenheten genom att bland annat måla väggar och ordna nya anordningar för lampor. Han har även hängt upp tavlor, hatthylla speglar och mm. Priset var rimligt och han ordnade med arbetet på den tid som han sa att det skulle ta. Är mycket nöjd med arbetet och ger det 5/5 stjärnor då jag inte ens visste man kunde ordna med nya anordningar för lampor på ett så kreativt och smidigt sätt.

– Nahya (2022-11-02)

S

Vår go-to hantverkare!

Jag är väldigt nöjd med dem arbeten Pawel utförde hos oss i Linköping och i Kisa. Pawel är passionerad för sitt hantverk, det märks. Arbetet utfördes noggrant, effektivt och på ett pålitligt sätt. Resultatet på golvet och väggarna blev otroligt bra. Du är våran go-to hantverkare framöver.

– SI (2022-10-21)

D

Vi ger Pawel våra bästa rekommendationer

Pawel har arbetat hos oss som arbetsledare i över 6 års tid och hade breda arbetsuppgifter som bestod av målning, spackling, fasadmålning, golvläggning, ställningar, rivningsarbete, dränering och snickerier. Pawel visade stor lojalitet och kunskap inom sina områden. Han utförde sitt arbete efter största profession och var alltid lyhörd och tog egna initiativ då det behövdes. Pawel har fantastisk potential och vi ger honom bästa rekommendationer utan reservationer.

– Daniel (2022-10-20)

Z

Målning och golvläggning Linköping

Pawel har renoverat min dotters sovrum och vi är mycket nöjda. Han har bl.a. spacklat, målat samt lagt nytt golv. Arbetet var mycket noggrant gjort och vi är väldigt nöjda med resultatet.

– Zina (2022-08-01)

J

Allt-i-allo

Pawel har målat och monterat möbler. Fixat vedboden och annat. Han är duktig kille, jobbar bra. Det har varit ca 2 år sedan.

– Jolanta (2020-10-31)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt