VÅT&BYGG SPECIALISTEN I STH AB

Bild av företag VÅT&BYGG SPECIALISTEN I STH AB

Välkommen till Våt & Bygg Specialisten i Stockholm AB Våt & Bygg Specialisten i Stockholm AB har funnits sedan 1999, vi arbetar med små som stora projekt. Vi har varit anslutna till BraByggare.se sedan 2018. Vi gör allt för att du som kund ska få den service du kräver med hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi arbetar enbart med godkända kvalitetsprodukter och lämnar självklart garantier på utfört arbete. Företaget har behörighet för tätskiktsarbeten i våtrum som utfärdas av byggkeramikrådet i Stockholm. Oavsett vilket uppdrag du vill få hjälp med, kontakta oss så ska vi hitta en bra lösning tillsammans. Du är alltid välkommen att kontakta oss antigen via telefon, mail eller formuläret på vår hemsida om du har några frågor. Utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år!!!! Kontakta oss: 08-526 99 131 0704 822 870 www.vatbyggspecialisten.se info@vatbyggspecialisten.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VÅT&BYGG SPECIALISTEN I STH AB har utfört.

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VÅT&BYGG SPECIALISTEN I STH AB.

J

Renovering av mini-badrum i Hässelby

Noggrant och snyggt Jag tycker att arbetet utfördes med hög kvalitet och resultatet blev ett bra. Jag har nu ett snyggt mini-badrum, med handfat och toalett, kaklade väggar, klinker på golvet (inkl. golvvärme). Vi hade en bra och tät kommunikation genom hela projektet.

– Joakim (2024-05-26)

R

Renovering av badrum

Anlitade Tomas på Våt &Bygg Specialisten i Sth AB för att renovera mitt badrum. Blev otroligt nöjd med resultatet. Mycket duktiga killar som håller vad de lovar, är noggranna och alltid dubbelkollar detaljer innan de drar igång med arbetet. Kommer garanterat vända mig till Tomas vid framtida renoveringsbehov och kan varmt rekommendera dem.

– Roger (2024-04-04)

T

Renovering badrum

Vårt gamla badrum var i stort behov av renovering och vi anlitade Våt &Bygg Specialisten i Sth AB för uppdraget. Tomas gav ett bra intryck och vi kom överens om när renoveringen skulle ske tidsmässigt. Arbetet blev mer omfattande bl a på grund av ett oförutsett stambyte. Ingenting är omöjligt för Tomas, är alltid positiv och glad och kommer med lösningar. Ett stort plus är att Tomas är noggrann och arbetsam. Vi anlitar honom gärna igen vid behov.

– Tord (2024-03-03)

A

Renovering av tvättstuga

Jag kan verkligen rekommendera Våt & Bygg Specialisten i Sth AB. Mycket trevliga och hjälpsamma. Höll tiden och gjorde ett mycket bra jobb.

– Anton (2023-10-05)

R

Renovering av badrum

Efter att ha kontaktat ett antal företag beslutade vi oss för att anlita Våt & Bygg Specialisten i Sth AB för att totalrenovera vårat badrum. Företaget och arbetsledaren Tomas gav ett mycket seriöst intryck från första besöket och genom hela renoveringen. Vi fick råd och tips för att det skulle bli så bra som möjligt. Slutresultatet är fantastiskt, över förväntan, så vi är nöjda till hundra procent.

– Richart (2023-07-07)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt