VÅT&BYGG SPECIALISTEN I STH AB

Bild av företag VÅT&BYGG SPECIALISTEN I STH AB

Välkommen till Våt & Bygg Specialisten i Stockholm AB Våt & Bygg Specialisten i Stockholm AB har funnits sedan 1999, vi arbetar med små som stora projekt. Vi har varit anslutna till BraByggare.se sedan 2018. Vi gör allt för att du som kund ska få den service du kräver med hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi arbetar enbart med godkända kvalitetsprodukter och lämnar självklart garantier på utfört arbete. Företaget har behörighet för tätskiktsarbeten i våtrum som utfärdas av byggkeramikrådet i Stockholm. Oavsett vilket uppdrag du vill få hjälp med, kontakta oss så ska vi hitta en bra lösning tillsammans. Du är alltid välkommen att kontakta oss antigen via telefon, mail eller formuläret på vår hemsida om du har några frågor. Utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år!!!! Kontakta oss: 08-526 99 131 0704 822 870 www.vatbyggspecialisten.se info@vatbyggspecialisten.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VÅT&BYGG SPECIALISTEN I STH AB har utfört.

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VÅT&BYGG SPECIALISTEN I STH AB.

G

Renovering bad/dusch

Snabba, noggranna och serviceinriktade

– Georg (2022-06-19)

P

Kakling - klinker- Badrum och toalett

Vi är väldigt nöjda. Det vi blev extra nöjda med var att dom under projektet hade egna förslag på bättre och snyggare lösningar. Kom alltid när dom skulle. Trots förslag som försvårade så var det ändå inom offertramen. Vi har även rekommenderat företaget till våra vänner och bekanta.

– Peter Flodin (2021-02-17)

Y

Badrum, stambyte och el

Tootalrenovering av badrum var det vi först besällde men det ledde till att vi även gjorde ett stambyte och byte av all el i huset. Vi är verkligen jättenöjda med jobbet som dom har utfört. Bra offert och tilläggsofferter. Bra tips under resans gång. Allt enligt plan. Vi fick även ett fönster utbytt. Tomas var på plats nästan varje dag under två månder och såg till att allt fortlöpte. Allt flöt på enligt plan. Alla var väldigt vänliga och respekterade vårt hem. Kom alltid i tid. Har flera byggare i min närhet som har sett jobbet som utförts hos oss och de har också sagt att det är väldigt fint utfört arbete.

– Ylva (2020-06-20)

A

Renovera badrum

Jag är väldigt nöjd med jobbet som utfördes, kan faktiskt inte anmärka på något. Tomas var även väldigt lyhörd för mina önskemål och ledde arbetet på ett sådant sätt att dessa önskemål inte missas. Mkt trevlig, punktlig och pålitlig var mitt intryck efter det hela.

– Anna K (2018-11-20)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt