Anatex Bygg AB

Bild av företag Anatex Bygg AB

Välkommen till ANATEX BYGG AB! Vi är experter på bygg- och renoveringsprojekt och vi arbetar med allt från mindre uppdrag till större byggprojekt. Vi är stolta över att erbjuda hög kvalitet på vårt arbete och att ha erfarna yrkesarbetare som levererar enastående resultat varje gång. Vi har tidigare genomfört en rad projekt inom områden som köksrenoveringar, staketbygge, badrumsrenoveringar, markstenarbetet och renoveringar samt ombyggnationer av bostäder. Förutom det har vi byggt upp flera altaner, garage, förråd och lekstugor. Vi är glada över att ha en lojal kundbas som uppskattar vår höga kvalitet och dedikation till varje projekt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och vi är säkra på att vi kan göra samma för dig. Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa byggprojekt. Vi finns tillgängliga för att svara på alla dina frågor och ge dig en offert på ditt projekt. KONTAKTINFORMATION EMAIL: INFO@ANATEXBYGG.SE TEL. NUMMER: 0850129111

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Anatex Bygg AB har utfört.

Staket och grind

Grindstolpe

Nytt staket

Altan & Snickeriprojekt

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Målning & Snickerier

Garagebyggnad

Växthus

Stenläggning

Mur och stentrappa

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Anatex Bygg AB.

M

Marksten och mur

De hjälpte oss förra sommaren med marksten och en mur. Vi är väldigt nöjda med både arbetet och resultatet. De är absoluta värda en 5:a 👍🏻 Priset blev exakt vad offerten sade trots att vi tvingades till förändringar längs vägen pga saker som upptäcktes under resans gång.

– Magnus (2024-02-14)

A

Renovering fasad, taksarg och garage

Vi fick den hjälp vi behövde och mer därtill. Företaget har på kort tid genererat ett mycket bra resultat. Riktigt bra kommunikation och service. Rekommenderar andra att anlita dem!

– Anders (2023-12-25)

H

Byte ytterdörr

Kunniga, noggranna och trevliga.

– Håkan (2023-10-03)

L

Trästaket - Brf

Väldigt enkelt och effektivt samarbete. Snabb och lyhörd service. Alltid trevliga och ett väldigt fint utförande och jobb. vi som Brf är väldigt nöjda med arbetet både på medlemmarnas egna tomter samt gemensamma ytor. Vi rekommenderar Anatex och kommer anlita de igen i framtiden.

– Louise Owetz (2023-08-14)

H

Renovering samt bygga nytt

Vi har fått hjälp med följande i vårt förra hus i Tyresö *staket *nytt golv i tvättstuga *byte av takfönster *små snickerier, blomlådor mm på vår gård utanför Avesta har dom hjälpt oss med: *redskapsbod ca 20kvm med gjuten grund *byte av dörrar, fönster, fasad + ny altan och trapp på boningshuset *nytt tak på visthusbod *gjuta grund + monterat växthus från willab garden nytt växthus *bygga garagebyggnad/maskinhall med carport ca 220kvm med allt vad det innebär. de kommer att få fler uppdrag av oss under våren och sommaren. Vi är nöjda med deras insats. Mycket duktiga hantverkare Kontakten har skötts med Alexander mestadels då snickarna och jag har haft svårt att förstå varandra ibland. upplägget har varit att jag köpt materialet och de har byggt, monterat och gjutit. det har varit förvånansvärt få problem under vägen. tidsplanen har på det stora hela hållits då vissa saker tagits kortare tid än beräknat och andra lite längre tid än beräknat. betyget blir 4+ och anledningen att det inte blir en ren 5 är att vi ibland inte förstått varandra även om det blir bättre och bättre hela tiden.

– Henrik (2023-02-10)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt