Hammarbackens Bygg & Fastighetstjänst AB

Bild av företag Hammarbackens Bygg & Fastighetstjänst AB

Lokalt snickeriföretag hemmahörande på Ljusterö!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Hammarbackens Bygg & Fastighetstjänst AB har utfört.

Trappa

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hammarbackens Bygg & Fastighetstjänst AB.

M

Uppförande av gäststuga

Sommaren 2023 har Erik och hans kolleger på Hammarbackens bygg & Fastighetstjänst hjälpt oss med uppförande av en gäststuga. Precis som vid alla tidigare tillfällen då vi anlitat dem har vi även denna gång fått fantastiskt fin hjälp. Under hela byggprocessen har vi löpande fått uppdatering och känt oss trygga i deras hantverkskunnande. Vi är extremt nöjda och tacksamma. Ljusterös bästa byggare!

– Marcus (2023-11-29)

B

Tillbyggnad av vårt fritidshus på Ljusterö

Jag anlitade Hammarbackens Bygg & Fastighetstjänst för en tillbyggnad av vårt fritidshus på Ljusterö under tiden januari till juni 2022. Tillbyggnaden var på ca 30kvm byggyta och i två plan dvs. en boyta på ca 60kvm vilket nästan gav en fördubbling av boytan då ursprungshuset var på 67kvm. Jag bidrog själv en med en stor del av arbetet tillsammans med Hammarbackens snickare och samarbetet fungerade bra. Jag är på det stora hela nöjd med resultatet och genomförandet. Priser och tider hölls hyfsat bra (finns alltid någon liten detalj att klaga på). Det var enkelt att får kontakt med Erik Pettersson som driver firman och han var ofta på plats för regelbundna avstämningar av projektet. Hammarbackens personal och underentreprenörer var proffsiga bra att ha att göra med.

– Bosse (2023-10-16)

P

Vi har anlitat Hammarbacken under ett par gånger.

Första delen var att bygga ett nytt badrum samt kök där Hammarbacken hjälpte till med att koordinera alla de andra hantverkare som behövdes. För vår del var saken enkel då Hammarbacken också är lokal byggare. Kvalitet, pris och byggklart höll Hammarbacken med bravur. Nästa projekt var ett betydligt större projekt med mer eller mindre total nybyggnation där vi återigen anlitade Hammarbacken och med samma uppgift också koordinera alla hantverksyrken som behövdes. Hammarbacken höll också kontakten med vår arkitekt om några frågor kom upp. Vi byggde vårt nya hus under åren 2020 och 2021 då när alla priser och leveranstider av diverse material stack i höjden där Hammarbacken inte kunde hålla priset samt tidpunkt när huset skulle vara klart men dessa år var exceptionella och man kan inte belasta Hammarbacken för detta. I slutändan kompenserade Hammarbacken ändå oss på ett bra sätt tycker jag. Hammarbacken hade också trevlig och kunnig personal samt att ägaren Erik informerade varje fredag vad som hänt eller skulle ske veckan därpå. Vi gillade också när Erik gav tips och idéer om byggnation och lösningar dvs en problemlösare… Kan starkt rekommendera Hammarbackens Bygg

– Peter (2023-09-06)

Kontakt