Hus & Hem i Syd AB

Bild av företag Hus & Hem i Syd AB

Renovering från källaren till taket

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Hus & Hem i Syd AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hus & Hem i Syd AB.

L

Diverse renoveringar

Mycket vänligt bemötande. Hög servicenivå. Lyssnar och kommer med bra ej kostnadsdrivande lösningar. Bra kommunikation.

– Louise (2024-01-23)

I

Väggar & tak (återställning, förarbete & målning)

Byte av panel och målning av garaget samt målning väggar och tak inomhus. Väldigt tydlig och smidig kommunikation. Allt skedde enligt avtal. Vi är nöjda med genomförandet. God städning efteråt. Allt var snabbt och smidigt och det blev ett bra resultat. Vi kommer att fortsätta att anlita dem när huset är i behov av renovering.

– Ida (2023-10-31)

M

Totalrenovering av badrum

Hus & Hem har hjälpt oss med en totalrenovering av vårat gamla badrum. De har utfört, rivningsarbete, projekterat arbetet mot vvs och el-installation, samt ansvarat och utfört allt övrigt arbete som kan tänkas ingå vid badrumsrenovering (stärkt upp golv & väggar, flytspackling, installerat golvvärme, tätskickts- & plattsättning, montering av all badrumsinredning). Kort sagt, totalrenovering från början till slut. Jag tycker att arbetet har gått jättebra. Alen på Hus & Hem är väldigt professionell i sin roll, en glad och lyhörd person som är lätt att prata med och som har en positiv inställning i princip alla situationer. Vi hade en vision kring badrummet, och Hus & Hem ansträngde sig verkligen för att det skulle bli som vi tänkt oss. Vi diskuterade ofta olika möjligheter och killarna var alltid tillmötesgående och gav råd och förslag på olika lösningar. Vi lyckades alltid hitta en lösning eller en kompromiss som vi blev nöjda med i de situationer där befintlig utrustning ställde till det för planerna. En mindre justering i slutpriset blev det under arbetets gång, dock var Hus & Hem väldigt transparenta med orsakerna och detaljerna så vi kände inte en gång att det var pga någon orimlig anledning. En del oplanerat arbete bjöd de på också, så det hela kändes bra tycker vi. Slutbetyg 5! Slutresultatet på badrummet blev så bra, väl genomtänkt, med stil och noggrannhet, samt inom ramar och regler och med kvalitetsintyg. Vi är supernöjda och har fått massor med positiva kommentarer.

– Mirza (2023-10-25)

M

Renovering

Jag är jättenöjd med allt när det gäller Alen, hans arbete och service. Lagom bra pris, riktigt bra tidsplanering/utföring. Har köpt hans tjänster både privat och som hyresvärd.

– Mirza (2023-02-24)

M

Köksrenovering

Vi har anlitat Alen och hans företag för köks renovering och vi är väldig nöjda så vi ger högsta betyg dvs 5 på skalan. Alen var riktig professionell, snabb, effektiv samt kommunikativ under sitt arbete. Arbete var klar inom ramen som vi hade överens för. I slutet kom ingen prisjustering eller sånt, vi betalde precis det belopp som vi kom överens på vid första möte och vi var jätteglada för just det😁 Alen har lämnat allt rent och städat efter sig.

– Melisa (2023-02-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt