M B. Byggservice

MB BYGGSERVICE. Våra Tjänster. Vi gör hela byggjobbet. För oss är det viktigt med väl utfört arbete, nöjda kunder och tillfredsställda målare. Vi utför allt inom renovering. Kontakta oss om du behöver en professionell hantverkare i Stockholm.. Badrumsrenovering. Köksrenovering. Måleri. Tapetsering. Vi hänger alla förekommande typer av tapet. Golvläggning. Vi lägger parkett och laminatgolv. Fasadmålning . Målar alla typer av fasader. Altanbygge . Kan även lägga marksten på parkerings platser. Med vänlig hälsning. Mb Byggservice. Mariusz BOGUSCH.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som M B. Byggservice har utfört.

Badrumsrenovering,

Mariusz och hans medarbetare har rivit vårt gamla badrum och byggt nytt. Kakling, golv, snickerier, el dragning, installation av ny duscharmatur och golvbrunn. Bygget blev kostnadseffektivt och klart inom överenskommen tid. Vi är mycket nöjda med resultatet!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för M B. Byggservice.

M

Köksrenovering,

Jag har anlitat Mariusz Bogusch och MB Byggservice för en köksrenovering. Golv (klinkers) och montering av ett IKEA-kök (från 163 platta paket till helt kök, på plats) Jag är mycket nöjd med arbetet, som utfördes proffsigt, snabbt och noggrant Mariusz är kunnig, trevlig, serviceinriktad och återkopplar snabbt vid kontakt Kan absolut rekommendera Mariusz och MB Byggservice!

– Maria (2023-05-29)

H

Badrumsrenovering

Mariusz och hans medarbetare har rivit vårt gamla badrum och byggt nytt. Kakling, golv, snickerier, el dragning, installation av ny duscharmatur och golvbrunn. Bygget blev kostnadseffektivt och klart inom överenskommen tid. Vi är mycket nöjda med resultatet!

– Helene & Christian (2023-05-23)

C

Tapetsering med mera,

Kan rekommendera Mariusz och företaget MB byggservice. Jag anlitade Mariusz för tapetsering i kök och vardagsrum vilket innebar bredspackling, murning av fönsterfoder, tapetsering, målning snickerier. Är mycket nöjd med slutresultatet! Snabb att påbörja arbetet med tillgänglighet. Arbetade varje dag och det blev snyggt med kort arbetstid. Kan verkligen rekommendera!

– Carina (2023-03-20)

J

Källarprojekt

Snabb, personlig och effektiv service är det som kännetecknar Mariusz och hans team. Ställer alltid upp med kort varsel och löser uppgifterna på ett smart och ofta kostnadseffektivt sätt. De har löst stora delar av vårt källarprojekt, från urgrävning och demolering och deponi till hjälp med bärande konstruktioner. Väl utfört

– Jonas (2023-02-13)

D

Spackla och måla hallen samt klinkers.

Anlitade MB byggservice för att lägga nya klinkers i våran hall samt för att spackla och måla hallen. Då detta gjordes med mycket bra resultat beslutade vi för att låta Mariusz göra ett större jobb. Vi fick fönstren och hela fasaden ommålade och en helrenovering av våran trappa. Vi är väldigt nöjda med resultatet och den fina servicen från Mariusz, vi kan verkligen rekommendera MB Byggservice!

– Daniel & Monica (2023-01-11)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...