NZ EL AB

Välkommen till NZ-EL - Din partner för el-installationer. Vi står för kompetens och kvalité, alla installationer som genomförs av oss på NZ-EL garanterar en hög standard i såväl utförande som service. Vid större installationer genomförs alltid en kostnadsfri konsultation för att avgöra kundens förutsättningar och behov. Vi utför kompletta el-installationer. Vi hjälper er med tex. byte av eluttag, elcentraler, montering av lampor, solcellsanläggning, värmepumpar och utomhusbelysning, inget jobb är för stort eller för litet för Nz-el. Vi hjälper er att installera laddboxar oavsett om ni är ett företag, privatperson eller bostadsrättsförening. Väljer ni att köpa laddboxarna inga problem, vi monterar. Elcentralen är bostadens elektriska hjärta, vi håller den uppdaterad. Det finns två typer av elcentraler, en med proppsäkringar och en med automatsäkringar. Vid elcentralen ska det finnas en aktuell gruppförteckning, en lista, som beskriver vilka säkringar som är anslutna till vilka armaturer, vägguttag och apparater. Ljus framhäver och vägleder, kompletterar och fulländar. Belysningsinstallationer i alla dess former är något vi kontinuerligt arbetar med. Uppdragen varierar i allt från installation ny LED-belysning med närvarosensorer i garage – till att installera utebelysning i en trädgård. När det kommer till installationer av el i badrum och våtutrymmen är det extra viktigt att det utförs av ett proffs! Nz-el kan hjälpa er med installation av el i ert badrum, vi ser till att er eldragning i badrummet uppfyller alla lagar och föreskrifter kring säkerhet. Elfel är inte bara irriterande, de kan även vara förenade med fara. Våra elektriker gör trygg och effektiv felsökning av ditt elsystem och kan snabbt avgöra vad felet beror på – och om det kräver omedelbar åtgärd.

Vi kan allt som har att göra med el-installationer Välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med paketlösningar, installation eller en uppdatering på ert nuvarande el system. Vi hjälper dig med en professionell bedömning av din fastighet, eller vid andra frågor. 📞 070-597 66 30 📧 info@nz-el.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som NZ EL AB har utfört.

Niklas Strömbäck – Delägare

En trogen partner Nz-el är din trogna partner hela vägen till 100% nöjdhet. Här står alltid du som kund i fokus. Det spelar ingen roll om du är ny kund eller återkommande. Det är inte ordersumman på affären som avgör vilken service du får. Den är alltid lika bra! Vi erbjuder dig samma proffsiga service, varje gång. Nz-el och våra partners värdesätter alla relationer, stora som små, nya som befintliga.

Henrik Zotterman – Delägare

Vi levererar hela vägen En bra affär är en förutsättning för ett långsiktigt förhållande mellan kund och leverantör-installatör. NZ-el levererar kompletta elteknik-lösningar för privatpersoner, föreningar och företag. Med ett stort kontaktnät inom branschen kan vi erbjuda dig samarbeten över gränserna för att tillgodose och möta dina önskemål. Ambitionen är att leverera med hög standard och tydlig känsla för service och kvalitet, vilket genomsyrar allt vi gör.

Belysning vinförråd

Belysning vardagsrum

Belysning badrum

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...