Imperial House Kalmar AB

Bild av företag Imperial House Kalmar AB

Imperial House Kalmar Är ett byggnadsföretag som grundades 2020 för att göra unikt arbete för både privatkunder och företag. Vi erbjuder moderna hus som är innovativa och har exklusiv design med hög kvalitet. Hus tillverkas av trä och monteras på plats av team som med deras långa erfarenhet har stora yrkesskicklighet och kompetens. Oss kan du anlita för det mesta inom bygg inte bara nya byggnation eller tillbyggnation utan också alla typer av renoveringar som du kan tänka dig såsom VVS, måleri, snickeri, plattsättning, montering av möbler, badrumsrenoveringar, elinstallationer osv. Vi strävar efter att våra kunder ska vara nöjda med det utförda arbete därför är kvalitet viktigt för oss.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Imperial House Kalmar AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Imperial House Kalmar AB .

A

Bästa företaget

Jag är himla nöjd. Rekommenderar stark. Företaget har gjort sitt bästa. Dem jobbar ordentligt och fokuserat. Dem har bra diskussionsförmåga. Toppbetyg av oss!

– Aysel (2023-08-30)

B

Snickeri och målning

Dom har hjälpt mig med snickeri och målning. Dom gör ett väldigt noggrant och bra jobb. Uppsatta tider håller och lämnade priser blev inga tillägg på. Jag har även sett en lägenhetsrenovering med badrum och kök, ett fantastiskt bra hantverk.

– Björn (2023-04-21)

M

Seriösa

Ett företag som håller vad de lovar. Är kunniga inom allt som har med renovering, ombyggnad och tillbyggnad att göra. Sätter alltid kunden i främsta rummet. Har anlitat företaget flera gånger och aldrig varit besviken.

– Magomed (2023-03-25)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt