Tibbarp Bygg AB

Bild av företag Tibbarp Bygg AB

Välkommen till Tibbarp Bygg AB- Allt inom bygg och renovering! Vårt mål är att alla utförda jobb resulterar i en nöjd kund som rekommenderar vårt företag till andra. Vi siktar alltid på att göra ett kvalitetsarbete som kommer att hålla i många år. Exempel på arbeten som vi utför: -Målning både insida & utsida - Snickerier -Altaner -Terasser -Staket -Fasadarbeten -Murning -Grunder - Renovering - Ombyggnader/ tillbyggnader - Stenläggning/Plattsättning -Trädgårdsarbeten Vi vänder oss till privatpersoner och företag i Bjuv samt i Skåne med omnejd. Vid frågor kontakta oss gärna Kontakta oss 073-785 97 71 info@tibbarp-bygg.se Cellogatan 10, Bjuv

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Tibbarp Bygg AB har utfört.

Trappa Åkersberga

Trappa med räcke Åkersberga

Byggnation av Staket

Grillhus

Grillhus

Terrass

Altan

Altan

Trädäck

Altan med staket och trappor

Trädäck, Råå

Altan

Trädäck

Altan

Altan, Ödåkra

Trädäck

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Tibbarp Bygg AB.

M

Staket

Fick hjälp att bygga ett staket 4-5 meter, med stolpar gjutna ner i marken. Marijan gjorde ett gediget arbete, som ser bra ut och jag fick även vara med att se beställnings materialet. Då kändes det tryggt. Tiden hölls och han hade även en medarbetare som hjälpte honom. Dock fick jag reda på momsen först i slutet det hade jag velat fått info om innan arbetet var klart. Fast i det stora hela är jag nöjd, kommer nog att anlita Tibbarp bygg AB och Marijan igen. Då det blev snyggt gjort!

– M (2024-01-19)

E

Enastående arbete

Jag är mycket nöjd med ett enastående arbete. Går inte att göras bättre. Marijan kommer jag att rekommendera till alla vänner och bekanta som behöver få något utfört. Han är riktigt proffsig och trevlig.

– Eva Erixon (2023-06-01)

J

Flertalet jobb

Marijan har hjälpt mig med flertalet jobb. Han är en duktig mångsysslare med specialiteter för trädäck. Han jobbar och sliter hårt... Som kund är det viktigt att man är tydlig i alla moment och förklarar noga eftersom han är väldigt ivrig. Har i övrigt bara gott att säga om honom, en yrkeskunnig hantverkare.

– Jan A (2023-05-29)

A

Bygga trädäck i Bjuv

Varmt rekommenderar ! De var noggranna, snabba och mycket trevliga. När det gäller kvalitet, de får det högsta betyget av oss. 👍👍

– Adnan (2023-05-29)

L

Trädäck

Mycket fint

– Loan (2022-07-10)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt