Hjortedal Bygg och Fastighet AB

År 2011 startade jag en enskild firma med inriktning på byggnation. Jag var ensam och åtog mig alla sorters projekt, både små och vissa som var lite för stora för en ensamsnickare. Tiden gick och 2017 fick vi chansen att köpa en fastighet som vi byggde om till lägenheter. I samband med detta omvandlade vi företaget till aktiebolag och 2017 fick vi dessutom vår första anställd. Vi fick mer och mer jobb och nu är vi totalt 6 st. Vi har 4 anställda snickare som är ute och bygger, jag gör mesta tiden i vårt lilla snickeri samt räknar på jobb. Min fru Petra sköter pappersarbetet. FRÅN IDÉ TILL PROJEKT! Vi åtar oss alla förekommande arbeten: allt från minsta vedbod till tillbyggnad och nybyggnation. Om ni har en idé eller en dröm kan vi hjälpas åt att förverkliga den. Vi lämnar fast pris på vissa projekt som till exempel fasadbyte och dylikt. Tveka inte att höra av dig så kan vi tillsammans bolla idéer, och när vi väl kommit så långt skriver jag en offert, alternativt ungefärlig kostnad för ditt projekt.

SVERIGES BÄSTA SNICKARE! Så säger en nöjd kund från Holsjunga. Kan det vara så att det stämmer? Kan hända, eftersom vi alltid aspirerar till att vara bäst. KONTAKTA OSS NEDAN OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR ELLER FÖRSLAG! ✉️kontakt@hjortedal.com 📞070 927 959 9 Text visas om bilden är trasig Följ oss på...

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Hjortedal Bygg och Fastighet AB har utfört.

Utbyggnad

Takarbete i Risäng

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hjortedal Bygg och Fastighet AB.

C

Bästa snickaren!

Fredrik på Hjortedal har hjälpt oss att bygga både kök och badrum i vårt gamla hus. Inget är krångligt och vi får hjälp att hitta lösningar på önskemål som uppstår på vägen. Han fixar allt, effektivt och kunnigt. Litar 100% på honom och rekommenderar varmt.

– Carina (2023-11-13)

A

Helrenovering av vårt kök

Hjortedals Bygg och Fastighet AB har gjort en helrenovering av vårt kök. Renoveringen av ett kök i ett gammalt hus från 1920 har inneburit att de slagit ner en vägg, gjort om golv och tak bytt fönster, dragit om vatten, avlopp och el, putsat murstock och installerat vedspis. De har med kompetens och känsla för ett gammalt hus renoverat vårt kök så att vi fått det kök vi önskade och drömde om. De problem vi stött på under byggets gång har vi smidigt löst i diskussioner där jag upplever att de lyhört lyssnat in våra önskemål och bevarat känslan i det gamla huset. Offerten har visat sig stämma väl överens med utfallet och de förutsättningar som var kända då offerten lämnades. Vi är mycket nöjda och kan absolut rekommendera detta lilla familjära byggföretag.

– Anna W (2023-11-10)

J

Totalrenovering

Vi anlitade Hjortedal Bygg och Fastighet AB till en totalrenovering av huset både invändigt och utvändigt. Invändigt var det nya badrum, nytt kök, ny planlösning (dvs rivna väggar och nya väggar), tilläggsisolering och nya innerväggar med panel. Utvändigt var det takbyte, byte av fasad och nya fönster. Därtill gjorde vi 1 utbyggnad och en tillbyggnad (en groventré och väggar med tak på en större balkong). Vi är väldigt nöjda med arbete och resultat. Företagets ägare,Fredrik Jonsson, och hans snickare har varit samarbetsvilliga och lösningsorienterade. De har gett oss välgrundade råd och kommit med alternativa förslag om det är något som de tyckt skulle passa huset bättre, utan att göra det för egen vinning, med oss som kunder i fokus. De har hjälpt oss skapa det huset som vi drömt om! Jag ger Hjortedal Bygg och Fastighet AB 5 av 5 i omdöme och har rekommenderat dem till flera av mina vänner.

– Johannes (2023-10-26)

C

Kunniga och pålitliga snickare

Jag anlitar alltid Hjortedals bygg. Dels för att Fredrik alltid skickar en offert, vilket är viktigt för mig, men också för att jag alltid blivit så otroligt nöjd med resultatet. Vid större projekt har jag alltid kunnat "bolla" olika estetiska detaljer under arbetets gång för att få de absolut snyggaste resultatet. Killarna är stilsäkra och tar sig alltid tid att prata om olika möjligheter. Det är också en stor fördel att Fredrik har goda kontakter med andra hantverkare, som plåtslagare, elektriker mm vilket gör att arbetet flyter på. Noggranna, duktiga (och trevliga) hantverkare helt enkelt. Nu senast la de klinker med golvvärme i mitt kök och det blev helt otroligt fint och välgjort.

– Cathrin (2023-09-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...