MålarBolaget Sverige AB

Bild av företag MålarBolaget Sverige AB
Stolta målare med livsmiljön i fokus Martin Hälltorp fick chansen att starta Målarbolaget 2012 och han har aldrig ångrat sig. Tvärtom, bolaget utökar kontinuerligt sin verksamhet med tjänster, kunder och personal och alltfler återkommande kunder gör att vi kan se med tillförsikt på framtiden. Vi på Målarbolaget har lång erfarenhet och bred kompetens inom yrket och utför alla tänkbara måleritjänster. Vi åtar oss uppdrag från privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och byggföretag och utför alltid våra hantverk med omtanke och kvalité. Vi är stolta medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige, vilket ger dig som kund extra trygghet. Visste du att vi ger en Nöjd-Kund-Garanti på två år? Självklart har vi också en ansvarsförsäkring och vi är försäkrade via Moderna försäkringar. Martin Hälltorp 070-43 30 877 info@malarbolaget.se www.malarbolaget.se Följ oss gärna på Instagram Instagram Facebook Välkommen till oss!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MålarBolaget Sverige AB har utfört.

Målning av omklädningsrum på Friends Arena

Målning av omklädningsrum på Friends Arena

Utvändig målning av villa i Årsta havsbad

Utvändig målning av villa i Årsta havsbad

Tapetsering av fototapeter åt Arla

Tapetsering av fototapeter åt Arla

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MålarBolaget Sverige AB.

T

Spackla och måla vardagsrumstak

Vi anlitade Martin på Målarbolaget för målning och spackling av vårt tak i Vardagsrum. Martin gjorde ett bra jobb med väldigt fint resultat. Martin var punktlig och höll tidsplanen, allt enligt offert. Vill varmt rekommendera Martin!

– Tim Philips (2023-12-08)

D

Måleri

Jag är väldigt nöjd med MålarBolaget Sverige AB. Resultatet blev över förväntan och de levererade snabbare än planerat. Priset var enligt avtalad offert. Betyg på skalan 1-5 är 5, mer än nöjd :)

– Daniel (2023-09-20)

A

Totalrenovering

Mina varmaste rekommendationer vill jag lämna för Målarbolaget. De är ytterst professionella i både sitt uppträdande och utförande av arbete. De för ständig dialog med sin kund, ger rekommendationer och förslag som de kan bidra genom sitt yrkeskunnande och som jag som kund inte tänkt på. Ett starkt plus är att efter varje arbetsdag är att allting är undanstädat, sopat och fint ställt åt sidan utifrån arbetsområdet. De kommer enligt utsatt tid och alltid med ett leende på läpparna. Vi har använt dom i vårt tidigare boende som var ett radhus, där de arbetat i både tvättstuga såsom trappa och sovrum samt kök. Vi valde Målarbolaget även denna gång när de helrenoverade vår lägenhet som vi köpt. Med andra ord så kan jag varmt och med glädje rekommendera Målarbolaget till Er.

– Ann (2023-09-14)

Å

Utvändig målning

Vi har anlitat Målarbolaget vid flertalet tillfällen. Vi har alltid varit mer än nöjda och resultatet väldigt proffsigt. Personalen är trevliga och mycket kunniga. Tidsplanen har hållits. De har även kommit med tips och råd. Speciellt när de målade om utsidan på vår fastighet. De märkte, det vi inte själva noterat innan, att en del plankor var i dåligt skick. Gav oss tid att byta ut de innan de färdigställde

– Åsa (2023-08-23)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt