Dwelly Fix AB

Bild av företag Dwelly Fix AB

Vi erbjuder förstklassig renovering och hjälper dig med ditt byggprojekt. Går du i renoveringstankar? Eller vill bygga nytt? Är det viktigt för dig med en byggmästare som har god vana av att genomföra projekt med ett elegant utförande och som inkluderar högkvalitativa materialval? Då är vi företaget för dig! När du anlitar oss för hjälp med din renovering kan du alltid räkna med ett förstklassigt resultat. Vi är oerhört kompetenta samtidigt som vi är mycket noggranna när vi arbetar. Dessutom nöjer vi oss aldrig med någon av de renoveringar vi utför förrän även du som anlitat oss är fullständigt nöjd! Exempel på typ av renoveringar som vi kan hjälpa dig med är köksrenoveringar och badrumsrenoveringar, självklart har vi våtrumscertifikat. Vi utför högkvalitativa renoveringar och kan skräddarsy lösningar efter dina önskemål. Har du några frågor till oss om renovering eller någon av våra andra tjänster? Då behöver du bara kontakta oss. Varför satsa på vårt företag? Det finns flera skäl till att det är en bra idé att anlita just oss när du behöver hjälp med en renovering eller någon annan typ av byggprojekt. Vi som arbetar här har oerhört mycket erfarenhet av branschen, över 10 år! Vår långa erfarenhet innebär att vi också har oerhört mycket kunskap, detta oavsett om det gäller en renovering i Stockholm eller annan närliggande stad! Vi erbjuder våra tjänster till dig som är mån om att slutresultatet ska uppnå högsta möjliga standard! Vi utför: *köksrenoveringar *badrumsrenoveringar *ombyggnader och tillbyggnader *målning *fasadmålning *putsning och murning *finsnickeri *kakel *altan *golv *takrenoveringar *plåtarbeten *nyproduktion *totalrenoveringar Fler referenser finns vid begäran,

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Dwelly Fix AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Dwelly Fix AB.

V

Painting & electrical work

We engaged Dwellyfix to get our apartment painted & electrical works. Excellent quality of work & very flexible approach by Sajjad. We would happily recommend !

– Viswakumar (2023-10-16)

Z

Renovering lägenhet

Mycket nöjd med DwellyFix AB som arbetade i min lägenhet. De bytte golvet, målade väggarna och lade klinker i badrummet. Upplevelsen var överlag mycket bra och de höll sig inom tidsramen.

– Zeeshan (2023-08-14)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt