AS SOL och BYGG AB

Bild av företag AS SOL och BYGG AB

Välkomna till AS SOL OCH BYGG AB. Som startats som ett resultat av marknadens efterfråga av energi besparande åtgärder med bl.a. solpaneler hos våra befintliga som nya kunder. Då marknaden ständigt är föränderlig har vi valt att starta upp detta bola i som ett eget företag till ursprungsbolaget där mångårig byggverksamhet bedrivits. I det nyöppnade bolaget kan vi idag erbjuda dessa tjänster. - Takomläggningar- och ombyggnader inkluderat montage av solpaneler. - Renovering- och Nybyggnationer av badrum samt övriga våtrums utrymmen. - All typ av utvändigt- och invändigt renoveringsarbeten samt tillbyggnader med våra kompetenta snickare, elektriker, rörmokare, plåtslagare och plattsättare. Vår personal är generös med rådgivning av råd och tipps för bästa lösningen och har sinne för detaljer samt att all finsnickeri utförs med hjärta för bästa möjliga resultat hos dig. Naturligtvis har du som kund garantier i enighet med branschens lämnade garantier och certifikat på utfört arbete. Vi följer svensk byggstandard enligt Bygg AMA / BKR / Säkert vatten och branschens El regler. VARMT VÄLKOMNA MED ER FÖRFRÅGA OCH VI TAR FÖRUTSÄTTNINGS LÖST KONTAKT FÖR ATT KOSTNADSFRITT GÖRA ETT KUNDBESÖK HOS DI INFÖR LÄMNADE AV VÅR OFFERT.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AS SOL och BYGG AB har utfört.

Köksrenovering

Badrums renovering

Badrums renovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AS SOL och BYGG AB.

L

En riktig klippa.

Jag har goda erfarenheter, en riktig klippa. Arek är kunnig, lojal, pliktrogen och socialt kompentent. Han är en jätte bra person, kommer i tid! Man känner sig bekväm med honom.

– Lars (2024-02-26)

T

Totalrenovering, anlitat flera gånger Rekommenderar er att anlita dom.

Vi köpte ett gammalt hus som vi har renoverat flera gånger då vi har två döttrar, dom hjälpte oss med en utbyggnad, nytt kök, altan och renovering av källare med toalett med mera. Även vårt tak renoverades. Lagt mycket pengar på vårt hus och vi är mycket nöjda med Arek och AS Sol och Bygg AB. Tillfredställande pris och perfekt utförande. Även vårt badrum fick dom renovera, vi är såå nöjda! Certifikat finns och dom är noggranna och flexibla, lyssnar på mig som kund. Redan rekommenderat dom till mina vänner och jag rekommenderar starkt AS Sol och Bygg AB. Hjälpte oss med ett nytt barn rum som blev väldigt bra! Mycket nöjd och vill ge bästa betyg!

– Tabish (2024-02-20)

C

Badrum och toalett

Jag kan med nöje rekommendera detta företag. Vi är mycket nöjda med deras proffsiga arbete. Vad gäller priset och tider höll de vad de lovat.

– Catharina (2023-09-20)

L

Nybygge av kök och badrum + renovering av befintligt kök

Vi är mycket nöjda med resultatet och genomförandet av arbetet. Arek är mycket lätt att samarbeta med, han är vänlig och professionell.

– Leif Moe (2019-05-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt