AS SOL och BYGG AB

Välkomna till AS SOL OCH BYGG AB. Som startats som ett resultat av marknadens efterfråga av energi besparande åtgärder med bl.a. solpaneler hos våra befintliga som nya kunder. Då marknaden ständigt är föränderlig har vi valt att starta upp detta bola i som ett eget företag till ursprungsbolaget där mångårig byggverksamhet bedrivits. I det nyöppnade bolaget kan vi idag erbjuda dessa tjänster. - Takomläggningar- och ombyggnader inkluderat montage av solpaneler. - Renovering- och Nybyggnationer av badrum samt övriga våtrums utrymmen. - All typ av utvändigt- och invändigt renoveringsarbeten samt tillbyggnader med våra kompetenta snickare, elektriker, rörmokare, plåtslagare och plattsättare. Vår personal är generös med rådgivning av råd och tipps för bästa lösningen och har sinne för detaljer samt att all finsnickeri utförs med hjärta för bästa möjliga resultat hos dig. Naturligtvis har du som kund garantier i enighet med branschens lämnade garantier och certifikat på utfört arbete. Vi följer svensk byggstandard enligt Bygg AMA / BKR / Säkert vatten och branschens El regler. VARMT VÄLKOMNA MED ER FÖRFRÅGA OCH VI TAR FÖRUTSÄTTNINGS LÖST KONTAKT FÖR ATT KOSTNADSFRITT GÖRA ETT KUNDBESÖK HOS DI INFÖR LÄMNADE AV VÅR OFFERT.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AS SOL och BYGG AB har utfört.

Köksrenovering

Badrums renovering

Badrums renovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AS SOL och BYGG AB.

C

Badrum och toalett

Jag kan med nöje rekommendera detta företag. Vi är mycket nöjda med deras proffsiga arbete. Vad gäller priset och tider höll de vad de lovat.

– Catharina (2023-09-20)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...