Hack Bygg AB

Bild av företag Hack Bygg AB

Hack Bygg AB är ett nystartat företag med anställda som har över 25 års erfarenhet av självständigt arbete inom byggbranschens olika områden. Inom byggbransch-djungeln har Hack Byggs anställda alltid varit otroligt noggranna med att sticka ut som särskilt noggranna, kvalitetssäkrade och certifierade. Av den anledningen känner många lokala Vallentuna-bor till hjärnan bakom företaget; "Navve", särskilt omtyckt för sitt brinnande intresse för bra material, kvalitet och noggrannhet. Hack bygg AB strävar alltid efter att kunden är nöjd idag, imorgon och om 30 år. Av den anledningen ringer Hack Bygg AB alltid upp kunden 1 år efter genomfört arbete i syfte att höra hur kunden känner då, när de har levt i den nya miljön som skapats eller kompletterats av oss, och om kunden känner att något behöver justeras. Vi arbetar för långsiktiga relationer, vi vill att varje kund ska räknas oavsett storlek på uppdraget och det vill vi belysa genom vårt engagemang. Vi hjälper dig gärna, och det med snickarglädje! Olika uppdrag som vi har slutfört tidigare: - Total renovering insida av hus - Total renovering av tak och övrig fasad - Finsnickeri av olika slag - Altanbygge - Målning av staket och fasader - Rivning - Golvläggning - Trapprenovering - Montering och installation av kök och möbler - Projektledning av större arbeten inom företag som ex. Foodora.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Hack Bygg AB.

M

Ta bort ett parkettgolv

De var väldigt bra och arbetade snabbt och noggrant. Bra människor i firman, man kunde lita på dem.

– Marie-Louise (2024-02-28)

C

Riva en vägg ca 3,5 m lång med dörr.

Pålitlig och väldigt duktiga o trevliga! Bara gott att säga Hack!

– Christine Andersson (2024-01-02)

C

Cykelskjul

Bra, effektivt och lyhört genomfört. Höll pris och tidsplan. Jag är helnöjd.

– Christer (2023-07-13)

Hantverkarens svar

Tusen tack för de fina orden och för förtroendet 🙏🏽

T

Byte av vindskivor

Hej ! Fick hjälp av Hack Bygg att byta mina vindskivor, mycket nöjd med jobbet och en trevlig personal både byggarna och den som sköter det administrativa, lätta att få kontakt med och grabbarna var här på minuten vid den tid som överenskommits, förklarade vad som skulle göras och hur. Så en mycket bra helhet med det här jobbet.

– Thomas (2023-07-10)

Hantverkarens svar

Tusen tusen tack för att du tog emot oss, och för att vi fick ditt förtroende! Allt gott / Hack Bygg AB

V

Bygga vägg

Jättenöjd med allt från kommunikation och bemötande till ett mycket väl utfört arbete av hantverkare med tydligt lösningsfokus. Kommer garanterat anlita igen vid framtida behov.

– Veronica Nilsson (2023-07-07)

Hantverkarens svar

Så härligt att du är nöjd, det var vårt sanna nöje! Vi ser fram emot att få snickra och fixa hos er fler gånger. Ha en fin dag! / Hack Bygg AB

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt