West Coast Flooring & Construction AB

Bild av företag West Coast Flooring & Construction AB

Välkommen till West Coast Flooring & Construction AB, Vi är din ultimata destination för kontors- och hemrenoveringslösningar. Om du letar efter ett pålitligt företag för att renovera ditt utrymme, har du kommit rätt. Vi är dedikerade till att erbjuda högsta kvalitet på våra tjänster och se till att din vision blir verklighet. På West Coast Flooring & Construction AB är vårt vänliga och mycket erfarna team engagerat i att omvandla ditt hem eller kontor enligt de allra högsta professionella standarderna. Med års erfarenhet och expertis kan våra proffs hantera en bred skala av renoveringsprojekt, inklusive rivning av väggar, borttagning av kök och badrum samt installation av nya väggar och anordningar. Låt oss hjälpa dig att skapa det utrymme du drömmer om. Kontakta oss idag för att diskutera dina renoveringsbehov. Med vänliga hälsningar, West Coast Flooring & Construction A Kontakt: E-post: ramez@westcoast-sweden.se Tele: 073-566 25 52

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som West Coast Flooring & Construction AB har utfört.

Köksrenovering

Bastu

Badrumsrenovering

Betonggolv

Badrumsrenovering

BYN certifikat

Garagebygge

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för West Coast Flooring & Construction AB.

B

Nytt tak på carporten

Ramez gjorde ett nytt tak på min carport. Det gamla plasttaket fungerade inte längre. Mycket bra utfört: betyg 5.

– Bosse (2023-10-20)

F

Renovera kök, badrum, golv samt måla om huset både in- och utsida

Vi köpte ett gammalt hus och anlitade West Coast Company för renovering. De bytte ut alla våra golv, renoverade badrummet och köket samt målade huset både inuti och utanpå. Deras pris var rimligt och kvaliteten på deras arbete var utmärkt. På en skala så skulle jag ge 5/5 på deras proffsigt jobb och trevligt bemötande.

– Feras (2023-10-18)

V

Bygga ett förråd/verktygsbod, renovera barnrum och mindre renoveringar badrum.

Vi har anlitat West Coast vid ett flertal tillfällen: de har byggt ett förråd/verktygsbod åt oss i trädgården, de renoverade barnrummet inför att vi skulle få tillökning och de har gjort mindre renoveringar i vårt badrum. Jag skulle ge dem högsta betyg: prisvärda med mycket hög kvalitet på utfört arbete. Skickliga och lyhörda - måna om att vår vision realiseras men väver in deras kunskap och råd kring hur arbetat ska genomföras. Mycket, noggranna och lätta att ha att göra med.

– Veronica (2023-08-09)

Y

Renovering i både vårt hur och lägenhet

Vi fick hjälp med renovering i både vårt hus och lägenhet. Renoverade köken och toaletter. I huset fick vi även hjälp med att renovera garaget, byta både golv och väggar. -Hjälpsam -I tid -Väldigt vänlig och tillmötesgående -Ok pris -Bra Allt flöt på bra!

– Yidan (2023-06-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt