Mickes D Kakel o Bygg

Bild av företag Mickes D Kakel o Bygg

Välkommen till Micke Ds Kakel & Bygg Mitt namn är Mikael och är utbildad murare och plattsättare, även kunnig inom snickeri. Har jobbat i byggbranschen i över 20 år. Är noggrann, pålitlig och gör allt för att du som kund ska bli nöjd och glad. Det viktigaste som finns att göra bra jobb och noggrant. Sysslar mestadels med kakel och klinkers och total renovering av badrum. Nybyggnation, mur och puts och lättare snickeri. Min ambition är att göra bra jobb, noggrann jobb och det är det viktigaste för mig och min firma .

Kontakta mig Mikael Dahlberg - MickeD's kakel o Bygg 📞 072-251 48 95 ✉️ mickesdkakelobygg@gmail.com 📍 Kvarnängsvägen 14, Staffanstorp

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Mickes D Kakel o Bygg har utfört.

Trädäck runt pool

Trädäck runt pool

Murning runt pool

Altan jobb i Malmö puts, klinkers och målning

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Mickes D Kakel o Bygg.

M

Byte av tak uterum

Micke bytte vårt tak på uterummet samt rutten panel och slipning och målning av golv. Mycket nöjda med Micke som gjorde ett proffsigt jobb och höll både tid och offertpris. Kom med bra förslag och var samtidigt lyhörd för våra önskemål. Kan varmt rekommendera.

– Malin (2024-03-12)

A

Badrumsrenovering

Blev tipsad om Micke via en gemensam bekant. Micke kom hit och tittade på mitt stora badrum, original typ 60-tal. Svårstädat och nergånget med badkar. Ska tilläggas att det är litet och var opraktiskt. Jag visade Micke vad jag hade tänkt mig och han kom med tips. Det blev en totalrenovering, ner och ut med allt, flytt av brunnen då det skulle bli dusch istället, omdragning av vattenledningar (utfördes av en VVS-kille) vägghängd toalett och vask, handdukstork mm. Min upplevelse av Micke och hans arbete är oerhört positiv, arbetet blev något försenat och lite dyrare men det berodde på VVS.

– Annika (2023-09-22)

L

Renovering av altan och trappa

Mycket duktiga hantverkare. Jag fick bra tips om plattor och färger. Tiden och priset överhölls så jag kunde fira midsommar på min fina nya altan. Kan varmt rekommendera dem. Trevliga var de på köpet.

– Lulu Carlsson (2023-06-22)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt