ADMAR Byggservice AB

Bild av företag ADMAR Byggservice AB

Välkommen till Admar Byggservice AB Vi lägger stor vikt vid god kvalité på både arbete och färdig produkt. Bygg dina drömmar med oss. drömmer du om nytt terrass, eller kanske ett nytt hus⁉️ - Ingenting är omöjligt för oss😉 Vi har varit i byggbranschen i många år, från små projekt till stora utmaningar. Boka oss nu för en gratis konsultation. Vi kan hjälpa till med allt från om- & tillbyggnader, renovering och nyproduktion. Har du idéer för ditt hem, så har vi kunskap och lösningar att genomföra dem. Vi åtar oss totalentreprenader där vi håller i hela ditt bygge så att det blir så smidigt som möjligt för dig som kund. I företaget finns BAS-U, BAS-P samt utbildning i ställningsbyggande upp till 9 meter. Samtliga snickare har god kunskap och är professionella i sina åtaganden. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag.

BOKA EN GRATIS KONSULTATION MED OSS! 📞 076 706 84 21 ✉️ admarbyggserviceab@gmail.com Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Facebook!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ADMAR Byggservice AB har utfört.

Byggprojekt

Kläppen Ski Resort.

Härliga dagar i Malung!

Detta va härliga dagar i Malung denna gången. Stormen Hans förstörde inte våra planer och nu kan vi bjuda på vårt arbete som vi har kämpat med. Takbyte med helt ny fasad och fönster. Till och med kunden fick en helt ny balkong, ingång och terrass.

Carport

Efter en härlig midsommar är det nu dags för ännu en uppdatering. Team nummer två har varit ute på en härlig gård och byggt en helt ny carport. Vi tackar för kundens förtroende och för oss på ADMAR bygg

Byggprojekt

Fasadbyte

Kontakt