Färgplus Måleri

Välkommen till Färgplus Måleri - Din Partner för Kvalitetsmålning! Vi på färgplus, en ledande målerifirma dedikerad till att skapa estetiskt tilltalande och långvariga målningslösningar för både privata och kommersiella kunder. Med över 20 års erfarenhet i branschen, därför är vi en pålitlig partner som levererar överlägsen kvalitet och professionalism.

Våra Tjänster: 👨🏽‍🎨Inomhusmålning Vi erbjuder skräddarsydda inomhus målningstjänster som förvandlar ditt hem till en plats av skönhet och komfort. Våra kreativa färgscheman och noggrannhet i utförandet säkerställer att varje projekt är en konstnärlig bedrift. 👨🏽‍🎨Utomhusmålning Vi på Färgplus är experter på att skydda och försköna byggnader utifrån. Vårt team hanterar allt från bostadshus till kommersiella fastigheter med den högsta kompetensen och omsorg. Varför du bör välja Oss: ▪️ Kvalitet Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på vårt arbete. Vi använder endast de bästa materialen och har skickliga hantverkare för att säkerställa hållbara och vackra resultat. ▪️ Professionell Service Vårt team är känd för sin professionalism och punktlighet. Vi respekterar dina tidsramar och budgetar och arbetar för att överträffa dina förväntningar. ▪️ Kundnöjdhet Kundnöjdhet är vårt främsta mål. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder genom att leverera utmärkta resultat och en enastående kundupplevelse. Kontakta Oss Idag När det handlar om professionell målning tveka inte att kontakta Färgplus måleri. Vi är redo att förverkliga dina målningsvisioner och förvandla dina utrymmen till konstverk. 📞 Ring oss på 072-702 07 05 ✉️ eller skicka ett e-postmeddelande till info@färgplus.com för att diskutera ditt projekt och begära en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att arbeta med dig och göra ditt hem eller företag ännu vackrare.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Färgplus Måleri har utfört.

Fasadmålning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Färgplus Måleri.

J

Måleri och ett mindre snickarjobb

Jag har anlitat Färgplus, de har utfört måleri och ett mindre snickarjobb i min lägenhet och jag är supernöjd, jobbet blev gjort snabbt och de levererande ett imponerande resultat, riktigt professionella! Fick även arbetet för ett väldigt bra pris tack vare deras kampanj, så har inget att klaga på därför får de 5 av 5.

– Josefin K (2023-10-25)

Hantverkarens svar

Tack för det fina omdömet! Vi är glada över att du är nöjd med vårt arbete i din lägenhet. Ditt förtroende och ditt positiva omdöme betyder mycket för oss! 😊🏠🎨

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...