Team Bygglovet Västmanland AB

Bild av företag Team Bygglovet Västmanland AB

TEAM BYGGLOVET är ett företag som inriktar sig på husbyggnation av småhus och radhus. Då ditt hus är beställt av en husleverantör så bygger vi huset åt dig på ett ansvarsfullt sätt enligt ritningar. När markarbetena är klara så kan vi ta vid och uppföra huset från grunden och upp till tak. Virgis – Som snickare och har utfört ett antal byggnationer inklusive renoveringar av gårdar och vandrarhem. Vi driver projekt i området Örebro, Västerås och Arboga. Nybyggnation För att ditt byggprojekt skall flyta på bra, så önskar vi komma in i ett tidigt skede så att vi kan påverka byggprocessen. Vi gör jobbet på plats, men vi har gärna en inblick i ditt projekt redan på design stadiet då vår erfarenhet kan hjälpa till att få allt på plats innan det uppstår problem på plats. Vår styrka är att vi har byggledning samt erfaren bygg personal till ett rimligt pris! Vi kan koordinera exempelvis • Mark och grundarbeten från entreprenörer som vi arbetat med tidigare • Grundarbete efter ritning • Snickeri efter ritning • Rörarbeten med underleverantör • Målning • Våtrum Ombyggnad Vi har erfarenhet av ombyggnation när det gäller både inomhus och utomhus arbeten, ex tillbyggnad av hus, altaner, tak omläggningar. Vi träffas innan och går igenom ert tänkta projekt där vi lyssnar på era idéer och ger våra åsikter om vad som behöver göras. När vi är överens om hur projektet skall göras så räknar vi på ett pris. Fast pris eller löpande, oavsett är vi ett prisvärt alternativ. Hur vi går vidare med just ert projekt Vi arbetar efter de avtal och regler som finns för byggnation i Sverige • Vi sitter ner och går igenom projektet som skall utföras. • En tidsplan för projektet måste skrivas ner. • När vi är överens så skriver vi ett avtal enligt ABS09 om du är privatperson eller enligt ABM till företag. • När kontraktet är skrivet så börjar vi att praktiskt planera med underleverantörer, boende för snickare etc. • Om ändringar behövs göras från kontraktet så går vi igenom dessa och kommer överens i skriftligt format • Vi kan utföra projekt på löpande räkning eller fast pris. Välkommen att kontakta oss! Referenser finns vid begäran.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Team Bygglovet Västmanland AB har utfört.

Veranda samt tak byggnation

Läggning av tak

Montering av väggelement

Panel i timmer

Resning av stomme

Målning, renovering

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Nybyggnation

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Team Bygglovet Västmanland AB.

G

Trevlig, snabb och bra

Trevligt bemötande och utförde arbetet snabbt och bra. Skulle definitivt anlita dem igen.

– Gustav (2023-10-18)

J

Renovering av servicehus

Team Bygglov renoverade vår servicebyggnaden på Halens Camping och Stugby i Olofström som består av receptionen, servering, duschar för dam och herr, toaletter för dam och herr, bastu, kök, samlingsrum m.m. Vi är mycket nöjda med deras arbete, kvaliteten för utfört arbete och framförallt priset. Vi kommer att anlita dom igen till en annan campinganläggning 2024 om allt går enligt planerna.

– Joachim (2023-10-16)

H

Mycket bra tjänst för komplett nybyggnation

Team Bygglovet byggde hus åt mig 2017 och det blev ett fantastiskt resultat. Grunden gjöts i Juni och jag flyttade in efter besiktning i november 2017. Snabbt byggt (ca 6 månader) och med precision, Inga garantiärenden efter. Därefter lät jag bygga ett hus till med Team Bygglovet med samma goda resultat. Pålitliga snickare som fokuserar 100% på ett bygge åt gången istället för att hoppa mellan olika byggen. Dessutom så utför Team Bygglovet alla tjänster från grundläggning till snickeri och våtrum, således hade jag bara Team Bygglovet för komplett hus förutom el och VVS.

– Henrik (2023-10-09)

S

Renovering Rättarbostad

Mycket bra. Använt dom i 12 år.

– Sven-Erik (2023-06-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt