Undla Bygg

Bild av företag Undla Bygg
Om Undla Bygg & Städ Firman grundades av oss, Jarek och Pille Undla, bosatta i Vänge utanför Uppsala men ursprungligen från Estland. Efter många år i branschen, i både Estland och Sverige, valde vi att starta eget. Firman består idag av, förutom oss själva, 5-9 skickliga medarbetare, alla med många års erfarenhet. Vår målsättning är att utföra arbeten till rimliga kostnader utan att tumma på kvalitén. Vi utför alla typer av byggarbeten - Nybyggnad - Ombyggnad - Tillbyggnad - Altan- och verandabyggen - Snickeriarbeten m.m. Golvläggning - Vi lägger alla typer av trägolv - Slipning och uppfräschning av gamla trägolv - Mattläggning (t ex plast, linoleum, heltäckningsmattor) Plattsättning - Kakling av badrum, kök m.m. Vi utför arbeten till fast eller rörligt pris, beroende på dina önskemål. Kontakta oss för frågor eller rådgivning, vi hjälper dig gladeligen att förverkliga dina drömmar! Vill Du komma i kontakt med några av våra tidigare kunder för referenser, tveka inte att kontakta oss. Jarek Undla jarek@undla.se 073-055 34 95

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Undla Bygg har utfört.

Tillbyggnad

Tillbyggnad

Tillbyggnad

Tillbyggnad

Totalrenovering

Totalrenovering

Totalrenovering

Totalrenovering

Totalrenovering

Totalrenovering

Tillbyggnad

Tillbyggnad REFERENS KUND SÄGER: "Vi har anlitat Undla Bygg för flertalet renoveringar. (byggt övervåning, fönster, tillbyggnad, golv/golvvärme, altan, garage. Vi använder oss av dem jämnt och är väldigt nöjda med kontakten med Jarek samt personal. Rekommenderar absolut andra att anlita dem."

Från rum till tvättstuga

Från rum till tvättstuga

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Undla Bygg.

H

Tillbyggnad småhus

Undla levererade tillbyggnaden till fast pris inom utlovad tidsram. Utförandet är av bra kvalité och jag upplever inte att de någonsin försökte ta genvägar. När vi kom till punkter som inte var definierade i underlaget så hade de bra förslag på lösningar och de försökte aldrig hävda att det var tilläggsarbeten. Jag är med andra ord väldigt nöjd med genomförandet!

– Håkan (2016-02-07)

V

Badrumsrenovering

Jag anlitade Undla Bygg för renoveringen av badrummet. Allt fungerade utan krångligheter. Mycket duktig personal, riktigt kunniga och kundorienterade. Fick bra tips och råd under hela entreprenaden. Jobben blev genomförda under avtalade tiden. Kan rekommendera starkt firman.

– VALENTIN CARBALLO (2014-05-13)

R

Ovanvåning

Vi har fått hjälp med att bygga en ovanvåning, vi är mycket mycket nöjda och allting har fungerat väldigt bra. Har rekommenderat dem till andra och kommer anlita dem igen så det är ju ett bra betyg!

– REBECKA S (2013-10-10)

Kontakt