Karl - Andreas Entreprenad AB

Bild av företag Karl - Andreas Entreprenad AB

Välkommen till Karl Andreas Entreprenad Lindome! Andreas Godsäter startade verksamheten redan 2002. På den tiden var det små uppdrag i liten skala som Andreas utförde med entusiasm. Antal uppdrag växte och Andreas intresse för att driva allt större projekt och åtagande gjorde att verksamheten expanderade, 2014 kom företaget att ombildas från en enskild firma till ett aktiebolag. År 2017 övertogs Claessons Els fastighet i Lindome och nu kunde vi husera en allt större maskinpark samt att ett riktigt kontor kunde uppföras. Idag erbjuder KA Entreprenad sina kunder helhetsåtagande kring mark, anläggning, fastighetsförvaltning, byggarbeten, ställningar, snöröjning och mycket annat. Vi på K.A Entreprenad sätter alltid kunden i fokus samt värdesätter en personlig kontakt. Vi strävar efter ambitionen att erbjuda er en bred kompetens, tillgänglighet, kapacitet och erfarenhet över just de du önskar hjälp med. Vi jobbar efter att gemensamt med er få finna den ekonomiska lösningen som passar för just ert projekt. Kontakta oss: Telefon: 070-496 54 22 E-post: kaentreprenad@gmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Karl - Andreas Entreprenad AB har utfört.

Renovering tak och fasad samt tillbyggnad mm

Ballkong

Ny altan

Takrenovering

Altan

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Karl - Andreas Entreprenad AB .

S

Flytta en bärande vägg, byta tak och ytterpanel

Dom har gjort flera jobb hos mig. Dom har flyttat en bärande vägg, bytt tak, och bytt yttre panel. Alltid lika proffsigt utfört. Galet nöjd med deras arbete.

– Stefan (2023-11-02)

N

Grävjobb - Utförde arbetet snabbt och bra.

KA Entreprenad grävde ut och monterade L-stöd på vår tomtgräns. Arbetet är väl utfört och KA Entreprenad är enkla att ha att göra med. Utförde arbetet snabbt och bra.

– Niklas (2023-09-07)

J

Takomläggning

Jag har bara positivt att säga, - De hade en bra kommunikation med mig från start till slut, där jag hela tiden visste vad nästa steg var - Dom dök upp när dom skulle dyka upp , kort sagt pålitliga - Markus och Kjell som var hos mig var väldigt kunniga och noggranna. Och väldigt trevliga med. - När dom hade lämnat så hade dom städat bort allt så man kunde inte se att dom varit här (bortsett från att jag hade ett sprillans nytt tak. -Bra marknadsmässigt pris Men det som jag kanske gillar bäst är att efter takjobbet, så sa killarna på K.A om jag har några problem eller frågor, så skall jag inte tveka att höra av mig, för det är viktigt att man har någon att ringa ifall det blir något problem med utfört arbete. De verkar vara väldigt angenäma att göra ett bra jobb, men bryr sig även efteråt vilket enligt mig är lika viktigt. Mitt betyg är ett klockrent 5/5, har faktiskt inget negativt att anmärka på. Skall också tilläggas att jag haft andra hantverkare genom åren, där jag haft en del problem med utfört arbete, men K.A Entreprenad har absolut varit bäst av alla.

– Jacob (2023-05-25)

I

Ombyggnad, tillbyggnad och renovering av fastighet.

Vi har anlitat företaget för ombyggnad, tillbyggnad och renovering av fastighet. Deras snickare är mycket kompetenta och noggranna. Vi är så nöjda med resultatet!

– Inger (2023-04-17)

A

Markarbeten trädgårn Landvetter

Snabba, trevliga och noggranna. Lätta att ha att göra med.

– Annika (2014-05-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt