SEINT Energi & Bygg AB

Bild av företag SEINT Energi & Bygg AB

Om SEINT Energi & Bygg Välkommen till SEINT - ett företag med hög servicekänsla! Vi erbjuder tar hand om helheten. Genom att erbjuda totalentreprenad gör vi det lite enklare för dig. Vi tar ansvar för uppdraget, hela vägen från början till slut Sedan 2016 har vi med hög personlig service hjälpt kunder att förbättra deras inomhusmiljö. Vi är ett företag med kunden i fokus, vi ser gärna att du får hjälp så snart som möjligt. Av oss får du en skräddarsydd lösning för just ert hem, anpassat efter era önskemål och budget.

Snickeri Våra erfarna snickare hjälper dig gärna med ditt projekt, stort som litet. Vill du platsbygga en hylla eller byta ett golv finns vi här med rådgivning och lång erfarenhet för att hjälpa dig med dina val. Plattsättning Dags för nytt badrum eller ska ni kanske renovera köket? Våra plattsättare har lång erfarenhet och ser till att ditt projekt följer alla uppdaterade byggregler som gäller för våtrum. Ventilation I Sverige spenderar vi nästan 90% av vår tid inomhus. Ett sunt inomhusklimat där luften byts ut helt varannan timme är att föredra. Vi hjälper till och skräddarsyr lösningar efter dina behov och budget, oavsett om det är installation av en kanalfläkt eller projektering och installation av ett FTX-system så har vi lösningen för dig. Vi arbetar även med service och rengöring, och kan bistå med OVK. Värme & kyla I vårt härliga team har vi certifierade kyltekniker som hjälper dig att installera klimatsmarta alternativ för att värma och kyla ditt hem. VVS Vår VVS-montör hjälper er gärna med installationer av alla slag. Varmt välkomna! Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Instagram! Seint Energi & Bygg 📞 010-145 59 42 ✉️ info@seint.se 📍 Box 2926 - 187 29 Täby

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SEINT Energi & Bygg AB.

H

Målning och tapetsering

Jag anlitade SEINT för målning och tapetsering inomhus. Ett vardagsrum och ett sovrum målades om och tapetserares samt de satte nya taklister, golvsocklar, gjorde ett mindre snickerijobb/gipsning av en del av vägg. Niklas som utförde målning och tapetsering var lätt att prata med, lyhörd och hade bra synpunkter och förslag på lösningar. Snyggt blev det också. Arbete slutfört på utlovad tid. Ett par missförstånd delvis pga otydlighet från mig löstes efter önskemål. Hade fastpris samt en rörlig del för kompletterande snickerijobb, allt hölls som utlovat.

– Hampus (2023-03-22)

E

Totalrenovering kök

Vi är jättenöjda med SEINT. Vi anlitade dem för att göra en totalrenovering av vårt kök och även byta ut elcentral för hela huset. Det var som var så bra var framförallt kommunikationen och kontakten som gick så smidigt i hela processen samt att de var väldigt duktiga. Kändes väldigt tryggt i hela processen. Priser och tider hålls jättebra och om det var något som skulle ta längre tid eller kosta mer så fick vi återkoppling direkt. 5 av 5 möjliga ger jag :)

– Ellen (2023-03-05)

L

Bästa renoveringen någonsin!

SEINT har svarat omedelbart på alla mail och telefonsamtal. Hantverkarna har kommit i tid, varit trevliga och mycket omsorgsfulla, superproffsiga och duktiga. Relativt kniviga problem (som att installera tvätt/tork i en hall som inte är våtrum i ett gammalt hus) har lösts otroligt snyggt och väl. Man har hållit en dialog både med oss och med bostadsrättsföreningen och ett svårt jobb gick smidigt, smarta lösningar gjordes och allt blev otroligt snyggt och vackert. Vi har renoverat många gånger under årens lopp men ingen har varit lika bra som SEINT. Full poäng!

– Lena (2023-01-10)

E

Mycket väl utfört jobb

Punktliga och trevliga hantverkare. Jobbet utfördes på ett mycket proffsigt sätt. Kan verkligen rekommendera!

– Evelina (2022-11-03)

T

Nöjd!

Riktigt bra entreprenör med hög kvalitet

– Tony (2022-06-13)

Kontakt