DUDI BYGG

Bild av företag DUDI BYGG

Dudi Bygg grundades 2013 som ett kompetent familjeföretag som tar hand om din bostadsrenovering. Vi är ett kundorienterad företag som erbjuder tjänster inom bygg och renovering i Stockholms län. Vårt företag består av professionella och kompetenta medarbetare som älskar sitt jobb och strävar efter innovativa och trygga lösningar. Genom att anlita oss får du som kund en effektiv och transparent planering samt ett resultat av högsta kvalitet utifrån dina krav och önskemål. Hos oss är du alltid välkommen med såväl mindre som större renoveringar. Vi utför alla våra uppdrag med arbetssätt och material som minimerar miljöpåverkan och maximerar kvalitén. Vi strävar att vara förtroendeingivande, pålitliga, kreativa och proffsiga. Det ska vara lönsamt och roligt att anlita oss. Vårt mål är att ha långvariga och återkommande relationer med våra kunder. Kvalitet i arbetet är det viktigaste för oss. I ett bra utfört projekt är alla parter blir nöjda. Därför är det viktigt för oss att innan projektets start vara överens om vad som ska göras, inom vilket tidsram, och till vilket pris. Vi jobbar alltid med skriftliga avtal.

Kontakt: 072-003 26 47 info@dudi.se www.dudi.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som DUDI BYGG har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DUDI BYGG.

N

Renovering

All rekommendation för Dudi Bygg! Vi anlitade Dudi Bygg för renovering av vårt vardagsrum samt hall. Väldigt enkla och smidiga att samarbeta med. Professionella och noggranna i sitt arbete dessutom snabba och håller deadline. Kommer absolut samarbeta med Dudi Bygg igen i framtiden!

– Natalija (2024-02-01)

J

Renovering av etagelägenhet

Vi anlitade Dudi Bygg när vi skulle totalrenovera vår etagelägenhet. Vi blev mycket nöjda med slutresultatet och hela arbetet som utfördes. Kunnigt och omsorgsfullt arbete! Riktigt duktiga inte bara på att lyssna till våra önskningar utan också hitta riktigt bra lösningar. Mycket professionellt och ett bra samarbete i teamet. Rekommenderas varmt!

– Jelena (2024-01-17)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt