LNB AB

Bild på bygghjälmar

LNB AB, grundat av Bastri Veseli, är ditt pålitliga byggföretag i Norrort. Med omfattande erfarenhet inom branschen har vi framgångsrikt byggt hus åt Bonava och installerat kök åt både Kvik och HTH. Vi gör även tillbyggnader och ombyggnationer. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss förverkliga dina projekt.

📞 072 330 9056 ✉️ lnbbygg@gmail.com Har certifikatet Bas P/U via APV utbildarna i Sverige AB Text visas om bilden är trasig Hemsida

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som LNB AB har utfört.

Kök

Byggnation av trappor

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LNB AB.

N

Seriösa

Bra och seriöst företag. Enkla att ha göra med.

– Navve (2023-12-06)

M

imponerande professionalism

Samarbetet med byggarna var en positiv upplevelse från början till slut. De visade en imponerande professionalism och noggrannhet i varje steg av renoveringsprocessen. Trots de utmaningar som uppstod under renoveringen, hanterades de effektivt och med en konstruktiv inställning. Resultatet är en högkvalitativ renovering som överträffade mina förväntningar. Jag uppskattar särskilt att de höll sig inom den angivna tidsramen och levererade en färdig produkt som inte bara är visuellt tilltalande utan också hållbar och välgjord. Jag rekommenderar dem starkt till alla som söker pålitliga och skickliga byggare för sina projekt. Jag anlitade dom för totalt renoveringen av kök, byta golv i hela lägenheten samt en del snickeri arbete som att ta bort dörrar och bygga om till omfattning m.m. De får definitivt 5 av 5 av mig i betyg!

– Meran (2023-11-07)

M

100 % genuin och väldig lyhörd!

Bastri är en riktigt duktigt arbetsledare och ansvarar för hela projektet. Han har koll på alla yrkesgrupper och han styr dom med bravur 🌟 skulle rekommendera han verkligen! Jag kommer definitiv använda mig av honom igen!

– Marcelo (2023-09-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt