DRAVA BYGG & BADRUM

Bild av företag DRAVA BYGG & BADRUM

Vi är här för att göra dina badrumsdrömmar till verklighet! Med många års erfarenhet inom badrumsrenovering strävar vi ständigt efter att vara landets främsta badrums byggare. Vi har förfinat vår expertis genom årens lopp, och vår passion för att skapa vackra och funktionella badrum har gjort oss till en pålitlig aktör inom branschen. När du väljer att renovera ditt badrum med oss, väljer du en helhetslösning. Vi är det enda företaget du behöver anlita för att få ditt badrum färdigrenoverat. Vårt team består av kvalificerade hantverkare, inklusive behöriga plattsättare, rörmokare och elektriker. Vi tar hand om allt, från att sätta kakel och lägga våtrumsmatta till att installera golvvärme. Med vårt fokus på effektivitet och kunnighet kommer vi att förvandla ditt badrum till en oas av stil och funktionalitet. Anlita oss för din badrumsrenovering Tvättstuga Bastu Köksrenovering, Vi hjälper dig!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DRAVA BYGG & BADRUM.

H

Badrumsrenovering

Uppdraget var att renovera ett äldre badrum inkl. nya tätskikt (utfärdande av våtrumsintyg), ny inredning mm. Robert som har företaget Drava Bygg och Badrum utförde det mesta av renoveringen själv. Han anlitade Horndahls Golv & Våtrums Service AB för montering av golv- och väggmatta samt en elektriker för elinstallationerna. Jag är mycket nöjd med resultatet av arbetet. Jag vill särskilt lyfta fram Robert som enligt mig är en mycket allsidig och skicklig hantverkare. Han är trevlig och lätt att samarbeta med. Med detta vill jag ge Drava Bygg och badrum mina allra bästa rekommendationer.

– Hans (2024-07-01)

I

Helrenovering av badrum i bostadsrätt

Färdiga i tid & med ett bra resultat!

– ida (2018-08-12)

F

Badrum med dusch, toalett, handfat och mindre tvättmaskin i fastighet byggd 1977

Vårt nya badrum blev helt enligt våra önskemål och klart inom planerad tidsram. Dravas arbetssätt samt kunnig personal bidrog till ett bra resultat. Bra personal, bra arbetssätt, bra råd, bra service och lätt att samarbete med är nyckelord.

– Frederick (2017-08-15)

J

Helrenovering av badrum

Vi rekommenderar Drava till alla som ska renovera eller bygga nytt badrum. De är mycket skickliga, håller tider och är mycket serviceminded.

– Johan och Caroline (2017-06-04)

N

Bardumsrenovering

Ordningsamma, i tid och höll det rent och snyggt under renoveringsperioden. Resultatet blev riktigt bra och vi är mycket nöjda med Drava. Kan varmt rekommenderas.

– Nina & Jocke (2016-12-14)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt