Gillner-Öhrling Mark och Fastighet AB

Bild av företag Gillner-Öhrling Mark och Fastighet AB

Välkommen till Gillner-Öhrling Mark och Fastighet Gillner-Öhrling Mark och Fastighet Företaget som hjälper dig med dina projekt inom mark och anläggning. Vi är ett litet företag där tillförlitlighet, kvalitet och kommunikation är de viktigaste delarna! Vi utgår från Linköping och utför arbeten i närliggande kommuner. Se mer om vad vi kan erbjuda under Tjänster. Kontakta oss: offert@markochfastighet.com TELEFON: 072-443 07 25

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Gillner-Öhrling Mark och Fastighet AB har utfört.

Marksten

Marksten i mjuka former

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Gillner-Öhrling Mark och Fastighet AB.

J

Markarbeten, garageuppfart, gräsmatta m.m.

Vi anlitade Gillner-Öhrling mark och fastighet. Jobbet de utförde var garageuppfart som ramades in med marksten, anläggning av gräsmatta, uppgrustning av infart nr 2, anläggning av större slänt. Anläggning av fyll. Vi är väldigt nöjda med företaget. Väldigt trevlig i kontakten och noggrant utfört arbete. Snabb offert vid förfrågan. Vi kommer anlita dem igen.

– Johan A (2023-08-16)

M

Murning, dränering, gräsmatta och altan

Jag är supernöjd. Har använt firman för murbygge, dränering, gräsutrullning och altanbyggande och allt har gått över förväntan.

– Michael (2023-07-20)

T

Markarbeten

Jag har fått hjälp av Fredrik Gillner Öhrling och nämnt företaget vid ett par tillfällen! Jag är utomordentligt nöjd med allt från första kundkontakten, till offert, utfört arbete och slutresultat! Helt klar högsta betyg (5) på hela arbetet från start till mål vid samtliga tillfällen! Jag har anlitat dem för diverse markarbeten, så som grusgång/kantsten, dränering av tomten samt markarbeten inför poolbyggnation och altan.

– Tobias Axelsson (2023-06-22)

Kontakt