Kalashnov & Sons AB

Bild av företag Kalashnov & Sons AB

Kalashnov & Sons AB erbjuder en rad olika tjänster inom bygg och renovering, allt från nybyggnation och tillbyggnation till badrumsrenovering, köksrenovering såväl som microcement, allt under samma tak. Vi erbjuder utöver detta också uthyrning av personal för era egna projekt. Målet är att alltid sätta kunden i fokus, som kund är det du som står visionen för ditt projekt. Vårt jobb är då att förverkliga den visionen med hjälp av vår erfarenhet och expertis. I listan nedan kan du se exakt vad det är vi erbjuder. Vi är en del av NOX Group Scandinavia och följer alla riktlinjer och uppfyller högsta krav inom säkerhet och kvalité. Vi håller en transparens mot våra kunder, våra anställda och våra partners. I vårt team hittar du alla kompetenser under ett och samma tak. Det innebär att du inte behöver leta efter flera underentreprenörer. Oavsett om det handlar om en akut åtgärd eller ett längre byggprojekt är du välkommen att höra av dig till oss och berätta om dina planer. Allt du behöver göra är att kontakta oss – resten sköter vi. Samarbetspartners: Bygglov X / Arkitekt & Konstruktör Magnus Byggare AB KA / PBL Kristal Bygg & VVS AB / VVS Debik AB / El Stockholm Parkett & Golvslipning AB /Golv Gyllene Inredning / Finsnickeri RB Entreprenad AB / Mark och anläggning Microcement 08 / Våtrum inredning JLD Bygg & Entreprenad AB / Snickeri Nordenstad Bygg AB / Plåtslageri Försäkring: Trygg Hansa Gar-Bo Hör av dig till oss på Kalashov & Sons AB

Nikita Kalashnov 073-999 88 90 nk@ksb.nu www.ksb.nu

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Kalashnov & Sons AB.

A

Underentreprenör

Vi har samarbetat med Kalashnov & Sons AB sedan 2023 och anlitar dem som snickare underleverantör för flera projekt inom Stor Stockholm. Jag kan ge dem det högsta betyget för deras arbete (5 stjärnor) och planerar att fortsätta samarbeta med dem framöver.

– Abdullah NOX Group (2024-01-23)

A

Omfattande renovering

Jag är mycket nöjd med Kalashnov & Sons och den större renovering de utförde i min lokal. De gjöt ett nytt golv, byggde upp ett rum med en vägg och installerade ett helt nytt kök. Offerten var noggrann och prisvärd. Under byggtiden följde de offerten och tilläggsarbetena var tydligt specificerade. Jag är så nöjd med deras arbete att jag kommer att använda dem igen för mina kommande renoveringsprojekt. Rekommenderar dem varmt till andra. 5 stjärnor av 5.

– Abraham Vinsta Bilservice AB (2024-01-02)

V

Renovering

Jag är helt nöjd med killarna på Kalashnov & Sons AB. Dom är ansvarsfulla och ärliga, jobbar snabbt och rent och gör sitt bästa för att överträffa förväntningarna. Jag kommer säkert hålla kontakt och samarbeta i framtiden.

– Viktor (2023-12-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt