RSK Bygg i Kumla AB

Bild av företag RSK Bygg i Kumla AB

Bygg - renovering tjänster Med Kumla/Örebro som bas är vi redo att ta oss an nya uppdrag för allt inom bygg runt om i landet. Vi erbjuder allehanda renoveringar både inomhus och utomhus, och har också stor erfarenhet av finsnickeri. Se foto på våra tidigare utförda arbeten. Exempel på arbeten vi utför: Fasadarbete, Finsnickeri, Fönsterbyte, Golvläggning, Köksrenovering, Takläggning, Tillbyggnad.Vårt kontaktnät innefattar skickliga hantverkare inom el och VVS.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som RSK Bygg i Kumla AB har utfört.

Renovering

Köksrenovering

Staket och altaner även pool

Plattsättning och fasad arbete samt bild på tak

Staket och altan

Byggnation av olika Musikstudios

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för RSK Bygg i Kumla AB.

M

Golvläggning

Jättenoga med golvläggningen på vår övervåning. Gjorde ett toppenjobb och kom med förslag på lösningar vi inte tänkt på själva som gav ett bättre resultat. Pålitlig och trevlig! Kan verkligen rekommendera!

– Maja (2024-01-22)

J

RSK Bygg i Kumla AB

RSK Bygg i Kumla AB är specialister på att bygga musikstudior vilket ställer enorma krav på byggteknik och kunskap för bästa resultat. De har byggt 10 studior hos oss hittills och kommer bygga ett antal studior till under 2024. Vi är en musik klubb och ett studiokomplex mitt i Stockholm med trafik runt omkring oss så det har varit särskilt utmanande att klara ljudisolering och akustik i våra lokaler. Många kreativa lösningar och anpassningar till lokalens begränsningar har behövt göras och RSK har klarat detta galant. Resultatet är att vi har studior i världsklass hos oss med ett resultat som överstigit våra förväntningar. Jag är imponerad av det hantverk och den noggrannhet som RSK, Rimvydas med team uppvisat. I den här typen av unika projekt där allt måste specialbyggas på plats så har RSK skött sig utmärkt trots överraskningar och förseningar som orsakats av andra byggare som parallellt byggt andra delar av våra lokaler. RSK får 5 i betyg av mig.

– Jeanette (2024-01-16)

B

Hjälpa oss att färdigställa ett påbörjat arbete i Åmmeberg

Vi anlitade RSK Bygg i Kumla AB till att hjälpa oss att färdigställa ett påbörjat arbete i Åmmeberg utanför Askersund. Med att byta ut bärande pelare mm åt en BRF. Både jag och kunden blev mycket nöjda med dom utförda arbeten som dom gjorde. Vi har även haft hjälp med andra arbeten med Rimvydas som har utförts mycket noggrant. Mycket noga och pålitliga hantverkare. Arbetet utfördes med tim debitering. Övriga arbeten gällande fast pris och tid som utförts tidigare har det stämt mycket bra.

– Bo (2023-12-14)

J

Har arbetat med Rimvydas i några projekt.

Jag har arbetat med Rimvydas i några projekt - fastighetsstaket, ny inomhusvägg, byte av balkonggolv, och jag har alltid haft en fantastisk upplevelse. Han och hans team är mycket organiserade, kommunicerar bra och uppmärksammar detaljer. De hade bra rekommendationer och lyssnade på feedback. Projekt vi gjorde tillsammans levererades i tid och jag funderar på att jobba med honom igen. Mitt betyg är 5 och jag rekommenderar gärna RSK Bygg till mina vänner.

– Jacek (2023-11-15)

D

Altan och staket

Jättebra arbete och mycket professionellt!

– Dominik (2023-09-17)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt