Solsidan Bygg

Bild av företag Solsidan Bygg

Välkommen till Solsidan Bygg El-Bygg-Renovering Erfarenhet sedan 1997 Ditt pålitliga Byggföretag med basen i Stockholm. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa byggtjänster till våra kunder. Med erfarenhet, kompetens och engagemang tar vi hand om alla typer av byggprojekt, stora som små. Kontakta oss idag för att diskutera dina byggbehov och låt oss förverkliga dina drömmar. Vi är ett företag med mer än 26 års erfarenhet inom bygg i Stockholm, Sverige. Vår expertis omfattar allt från köksrenoveringar och takarbeten till badrumsrenoveringar och totalrenoveringar både inomhus och utomhus. Vad som verkligen skiljer oss från konkurrenterna är vår dedikation till kvalitet, precision och att lyssna på våra kunders behov och önskemål. Vårt team av erfarna yrkesmän strävar alltid efter att leverera över förväntningarna och skapa ett hållbart och vackert resultat.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Solsidan Bygg har utfört.

Takomläggning

Köksrenovering

Butiksrenovering

Renovering

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Solsidan Bygg.

A

Renovering av hus

Inget företag jag rekommenderar. Det är en kunds värstamardröm. Vi hade en avtalstid som var t.o.m den 2024-03-031 med företaget enligt hantverkareavtal 17. Företaget per dagens datum den 2024-04-23 har inte genomfört något arbete. Företaget har heller inte återkommit med svar på de reklamationsförfrågningar som vi har frågat företaget om. Gipsning av taket i vardagsrummet - Det är sprickor och ojämt överallt Kakel och klinkers i tvättstugan - Ojämna kanter. Det skiljer sig 5 mm mellan kanter Fönsterbyte - Man har installerat fönster men har inte monterat klart dessa Delar av offerten fick vi ta in andra företag för att utföra att det här företaget är allt annat än seriös. Företaget står på sambon men det är företagarens sambo som utför arbeten.

– Ashkan Michael Soleimani (2024-04-23)

Hantverkarens svar

Jag tycker väldigt synd om dig att du skriver för ett stort företag i media när arbetet är klart 2024-03-12 , hotar företaget så här när du inte har några pengar företags faktura och det får juridiska konsekvenser.

Kontakt