Rosalita Bygg och Konsult AB

Bild av företag Rosalita Bygg och Konsult AB

Rosalita Bygg och Konsult AB Vi bygger, utvecklar, renoverar och konsulterar för bostads, kommersiella, och industri projekt. Vi skräddarsyr varje insats för att uppfylla våra kunders unika krav. Vår dedikation till innovation och erfarenhet inom byggbranschen möjliggör för oss att erbjuda bästa service för dina byggprojekt. Mission Vår mission fokuserar på hållbarhet och kvalitet i byggnation. Visison Vår visison är strävar efter att bli erkända som ett pålitligt med högre kundnöjdhet och pionjär inom grönt byggare i Sverige. För att vara mer engagerad i vår arbetsmiljö, service och tekniska lösningsmetod som vi tillhandahåller i projekten, följ oss på linkedin : https://www.linkedin.com/company/rosalita-bygg konsult/?viewAsMember=true January 31, 2024 www.rosalitabygg.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rosalita Bygg och Konsult AB har utfört.

Tillbyggnad

Typ : Bostads Ort : Göteborg Beskriva : Projektet innebär att utvidga den befintliga lilla byggnaden och konstruera en rymlig villa med en altan.

Rivning

Typ : Institutionell Ort : Göteborg Beskriva : En systematisk nedmontering och borttagning av befintliga strukturer och faciliteter för att ge plats åt framtida utveckling eller renoveringar. Denna process inkluderar vanligtvis säker bortskaffning av skräp och farliga material med beaktande av miljö- och säkerhetsföreskrifter.

Nybyggnation

Typ : Bostad Ort : Göteborg Beskriva : Konstruktionen av en ny villa inleds med en stadig betonggrund, som skapar en trygg bas för hela byggnaden, vilket garanterar en pålitlig struktur för ett vackert och bekvämt boende.

Renovering

Typ : Bostad Ort : Göteborg Beskriva : Som projektledare planerade, upphandlade och genomförde vi renoveringen av ett litet hus, förbättrade både interiören och exteriören. Vi återställde utsidan, optimerade utrymmet inuti och blandade historisk charm med modern komfort.

Lekplats

Typ : Anläggning Ort : Landvetter Beskriva : reparera och installera om lekplatsen

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rosalita Bygg och Konsult AB.

R

Renovering altan samt diverse trädgårdsarbeten

Rosalita bygg har hjälpt mig att renovera altanen samt diverse trädgårdsarbeten. Jag är nöjd med arbetet och kan rekommendera starkt att ni anlitar dem..

– Reza (2024-03-11)

H

Jag är nöjd med arbetet

Jag var trygg. De gjorde exakt som de lovade och var ärliga med regler för säkerhet och ekonomi.

– Hussein (2023-08-30)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt