SRH Konsult & Försäljning AB

Bild av företag SRH Konsult & Försäljning AB

Raka Rör Spolservice som drivs via SRH Konsult & Försäljning AB är ett väletablerat företag i Västra Götaland, specialiserat på avloppsrensning, spolning samt besiktning av Spill & Dagvatten ledningar. Vi har framgångsrikt genomfört uppdrag både för privata villor och större fastigheter. Vårt rykte präglas av goda omdömen från nöjda kunder, och vi har etablerat många framgångsrika samarbeten med partners inom branschen.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som SRH Konsult & Försäljning AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SRH Konsult & Försäljning AB.

T

Kamerainspektion och spolning av avlopp.

Jobbet utfördes till högsta betyg, bra bemötande, kom på utsatt tid, jobbet utfördes med hög kompetens och en vilja att visa vad som hände under processen. Har bara gott att säga om företaget, kontakten med dem, hög tillgänglighet och snabba svar, inga problem med offert osv. De får absolut en 5 i betyg av mig!

– Tina (2024-01-25)

K

Vi kom i kontakt med Sebastian och SRH. via ett flygblad i vår brevlåda.

Bra och konkret information om vårt avloppssystem. Jag pratade med en granne och vi beslöt att ta kontakt. Han utförde sin undersökning och filmning till ett attraktivt pris. Efteråt diskuterade vi resultatet och kom fram till ett åtgärdsprogram. Han erbjöd sig att komma med en offert från en av sina kontakter. Jag förklarade då att jag inte var intresserad av ett antal U.E. utan att han skulle vara en s.k. hub som ansvarade som vår huvudentreprenör. Han ger ett mycket kompetent och trevligt intryck. Uppdraget utfördes perfekt, samtligt utfördes motsvarande hos grannen. Även dessa är helt nöjda. SRH med sitt kontaktnät är enligt mig ett perfekt företag för små och medelstora entreprenader. Naturligtvis en 5:a på dina skalor. PS. Jag har anlitat Sebastian en gång till för en mindre spolning. Även denna snabb, välgjord och till full belåtenhet. DS.

– Kenth Melander (2024-01-23)

M

Relining

Jättenöjd med reliningen som SRH Konsult & Försäljning AB Utförde för oss... Trevligt bemötande och bra utfört Jobb...rekommenderar dom till 100 %

– Mats (2024-01-23)

Kontakt