Sävedalens Måleri & Entreprenad AB

Bild av företag Sävedalens Måleri & Entreprenad AB

Om oss Sävedalens måleri & entreprenad startade under namnet Ullevi måleri 1996 som enskild firma. Genom åren har vi varit en aktör som levererat kompetens och kvalitet med ett stort hjärta för miljö. Som leverantör har vi alltid levererat ett gott och professionellt resultat till våra kunder. Kvalitet är inte bara resultat av våra tjänster utan även av relationer, arbetsmetoder, information samt utveckling. Framförallt finns det ett stort miljöansvar och tänk både hos medarbetare såväl som hos leverantörer och underentreprenörer. Våra material samt arbetsmetoder ska alltid vara hållbara. Vår VD Jonas Andersson var med och vann årets måleriföretagare 2015 och 2018 på hantverksgalan i Stockholm. Goda referenser finns vid efterfrågan.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Sävedalens Måleri & Entreprenad AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Sävedalens Måleri & Entreprenad AB.

U

Sävedalens måleri kan jag varmt rekommendera.

Flyttade in i en trea från 70 talet. Lägenheten var totalt nedgången. Allt från projektledare till målare och golvläggare var helt suveräna men framförallt väldigt trevliga. Kommunikationen fungerade helt perfekt och arbetet blev helt superbt bra till en vettig peng när jag jämförde med andra offerter. Rekommenderar dessa killar och tjejer varmt.

– Ulf (2024-02-28)

K

Renovering

Anlitade Sävedalens entreprenad ab för en renovering av övervåning och trappa. Tiderna hölls bra, inga ändringar av priser. och kommunikationen mellan mig och Jonas låg på en hög nivå. Jag är nöjd med resultatet av renoveringen. Jag ger Sävedalens entreprenad betyget 4.5 av 5.

– Karl Anders (2024-02-27)

H

Jag var jätte nöjd med Sävedalens Måleri.

De var noggranna, passade tider gjorde ordning efter sig. Allt blev precis som jag önskade av dom.

– Helen (2024-02-26)

T

Måla om mitt hus.

Jag anlitade Jonas sommaren 2018 för att måla om mitt hus. Fick ett mkt bra bemötande. Priset var jag nöjd med så det blev affär. Mitt hus ligger lite krångligt till men de fick upp ställning och arbetet blev gjort med bra resultat. Jag är väldigt nöjd med att de höll sig inom den överenskomna tidsramen. Betyg 5 och ja kommer absolut anlita Jonas igen.

– Thomas (2024-02-23)

P

Trevliga målare som utförde ett fint jobb

2 målare var hemma och gjorde min lägenhet det var mycket jobb, bredspackling i några rum och målning av hela lägenheten tak/väggar samt fondväggar av tapet i mönsterpassning i sovrum. De blev färdiga i tid och städade bra efter sig, jag rekommenderar detta företag! Tack Jonas för bra service.

– Pontus (2024-02-23)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt