Patrik Mesch Entreprenad AB

Bild av företag Patrik Mesch Entreprenad AB

När du anlitar oss så håller vi ihop ditt byggprojekt. Vi sköter kontakten med elektrikern, VVS-specialisten och andra hantverkare som behövs. Det blir effektivt och kortar ledtiderna. Du får en offert och ett slutdatum när allt ska vara klart. Vi är noga med kommunikationen med dig och vi sätter en ära i att vara ärliga och transparenta. Ser vi en lösning där du som kund kan spara pengar så rekommenderar vi den, även om vi skulle tjäna mer pengar på en annan lösning. Vi tror nämligen att nöjda kunder lönar sig i längden. Vi rapporterar och dokumenterar byggnationen fortlöpande så du som kund kan följa utvecklingen och hur många timmar vi arbetar. När vi avslutat byggprojektet lämnar vi självklart ditt hem snyggt och städat. För så skulle vi själva vilja ha det när vi anlitat en hantverkare.

Vi på PM Entreprenad vill göra det enkelt och smidigt för våra kunder. Vi är en del av ett stort nätverk av hantverkare och vi samarbetar bara med de bästa. Besök gärna denna artikel om oss // https://folkbladet.se/bli-prenumerant/artikel/rxe3e1vj/fb-bd-0kr-dp_week

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Patrik Mesch Entreprenad AB har utfört.

Patrik Mesch Entreprenad AB

Nybyggnation av villa med gästbyggnad/carpor i lösvirke

Betongplatta till framtida stall

Här hjälpte vi en kund med en betongplatta till ett framtida stall.

Utbyggnad av radhus med en extra våning

Ägarna ville ha varsin arkitektritad, påbyggd övervåning på sina hus, som låg vägg i vägg. I handen fick vi en undermålig arkitektritning och en lika dålig bygglovsritning. Vi fick själva ta fram konstruktionen, göra bärighetsberäkningar och hitta kreativa lösningar på problem som uppstod. Sex månader senare stod påbyggnaderna klara plus en stor takterrass. Behöver vi säga att radhusägarna var mer än nöjda?

Maskinhall pågående arbete via Brabyggare

Vi kom i kontakt med kunden kring ett mindre arbete via brabyggare, efter lite konsultation med kunden så kom vi överens om att bygga en ny maskinhall.

Timmer hus som vi nyligen byggt åt kund

Fortsättning timmerhus..

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Patrik Mesch Entreprenad AB.

I

Timmerstuga

Trevligt bemötande från både Patrik och hantverkare. Fick mycket råd under vägen när jag var osäker.

– Ingela (2024-06-17)

D

Proffsig husbyggare

Patrik och hans medarbetare är väldigt kunniga och duktiga på att lyssna in sina kunders behov! Vi är oerhört nöjda med deras arbete och har valt att anlita dom för andra projekt även efter att husbygget blev klart.

– Dennis (2022-05-17)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt