GN's Måleriservice

Bild av företag GN's Måleriservice

Välkommen till GN Måleriservice Vi har många års erfarenhet och utför jobb åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag inom i princip allt som har med måleri och bygg att göra. Vi arbetar snabbt och effektivt, men kompromissar aldrig med detaljerna. Genom vår nöjd-kund-garanti får du som anlitar oss en extra trygghet. Några av tjänsterna som vi erbjuder är: ✔ In- och utvändig målning ✔ Spackling: vägg/tak, Grov/fin spackling ✔ Fönster- och dörrmålning ✔ Fasadmålning ✔ Tapetsering ✔ Vägg-, tak- och golvmålning ✔ Nybyggnadsmålning ✔ Ombyggnadsmålning ✔ Underhållsmålning ✔ Lägga parkettgolv ✔ Golvslipning ✔ Snickeriarbeten ✔ Byta av fönster, innerdörr- samt ytterdörr ✔ Byta fasad ✔ Bygga Altan ✔ Bygga väggar ✔ Kakel och klinker ROT-avdrag Vid renovering av ert hus kan ett rotavdrag vara ett mycket bra alternativ. Ett ROT-avdrag sänker era kostnader markant. Måleri i Göteborg Genom att måla om inomhus kan rum, dörrar, fönster eller en hel bostad få ett alldeles nytt utseende. Anlitar du GN Måleriservice är du garanterad invändig målning med stor noggrannhet och ett vaket öga för detaljer. Vi tar oss an alla sorters måleri inomhus, tapetsering och förarbeten som hör till. Du kan slappna av under hela processen, både planering och genomförande är vårt jobb! Vi levererar alltid i tid och jobbar med kontrollprogram och dokumenterad egenkontroll. GN Måleriservice utför alla förekommande målningsarbeten in och utvändigt på byggnader för olika ändamål. För att minimera dammspridning plastar vi in och täcker både golv och stora delar av möblerna. Vid slipning av spackel på väggar och tak använder vi dammreducerande maskiner för att suga upp damm i luften. Det enda du behöver tänka på är att plocka undan kläder och särskilt ömtåliga saker när det är dags. Invändig målning av hög kvalitet Bara fantasin sätter gränser för vårt måleri! Vi hjälper dig välja den perfekta kulören på ett brett färgspektrum. Alcro och TEKNOS är ett av de bästa varumärkena inom målerimaterial och vår huvudsakliga samarbetspartner. Välj en snygg fotovägg för en iögonfallande effekt eller måla helt i mjuka färger för en monokrom lägenhet. Kika på vår Instagram om du är sugen på inspiration om invändig målning. Vår huvudsakliga samarbetspartner för målarmaterial är Alcro och Teknos.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GN's Måleriservice har utfört.

GNs Måleriservice

Anlitar du GNs Måleriservice är du garanterad invändig målning med stor noggrannhet och ett vaket öga för detaljer.

Nytt kök

Platsbyggd hylla

Platsbyggd säng

Målningsarbete

Platsbyggd hylla

Invändig renovering

Målning av väggar, dörr, golvlister samt golvslipning

Trappa

Målning samt nya handledare i glas

Takmålning

Måleriarbete

Tapetsering samt målning av fönster och lister

Badrumsrenovering

Trädäck

Altan med nedsänkt Jacuzzi

Fiskbensparkett

Trädäck

Altan med nedsänkt Jacuzzi

Invändig uppfräschning

Golvslipning, målning av lister samt trappa

Golvslipning

Fasadmålning

Fasadmålning

Fasadmålning

Under arbetets gång...

Före/Efter

Fasadmålning

Fasadmålning

Fasadmålning

Ute på jobb

Golvslipning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GN's Måleriservice.

K

Ny altan

Det hela kan summeras som, snabbt, enkelt och enligt tidsplan utan några konstigheter. Som man vill ha det. Bara gott att förmedla utifrån vår upplevelse.

– Kaveh (2024-06-13)

V

Utvändig målning

Vi anlitade Hrants firma sommaren 2022 för utvändig målning hus och garage. Hrant kom med bra förslag kring färgval (och det blev lyckad). Han hade i sitt arbetslag även duktiga snickare som kunde byta trasiga rutna paneler och även bygga om farstukvisten plus annan småfix. De sköte detta på på ett bra sätt och tog hand om helheten som i en mini-entreprenad.

– Valentin (2024-03-18)

F

Total invändig renovering

GN's Måleriservice genomförde en total invändig renovering av vårt hus från 40-talet. Vi är mycket nöjda med resultatet, att det gick fort men med precision samt en rimlig prisbild. De hantverkare som var hemma hos oss hade en otrolig noggrannhet utan att för den delen försaka tidsramen. De var snabba på att göra om när vi kom med ändringar i ursprungsplanen och är lyhörda. Kan varmt rekommendera GN's Måleriservice!

– Fredrik (2024-03-12)

R

Ommålning

Anlitade GN:s Måleriservice för ommålning utvändigt av fasad, fönster, stuprör och fönsterbleck. Allt flöt på bra från första möte, offert och utförande, höll tider priser och gjorde ett mycket proffsigt jobb både med underarbete och målning. Jag kan starkt rekommendera GN:s måleriservice.

– Reine (2024-03-08)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt