Montiga AB

Bild på bygghjälmar

Montiga AB är ett etablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten, akustik lösningar samt en hel del speciallösningar. Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i närområdet. Inga jobb är för små.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Montiga AB har utfört.

Diverse projekt åt ett företag

Här hjälpte vi ett företag med akustikinstallationer, men även för andra snickerijobb.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Montiga AB .

P

Attefallshus och diverse renoveringar

Alexander har hjälpt oss med mycket och vi är väldigt nöjda med honom. Han är pålitlig, noggrann, proffsig med en bra finish och därtill en väldigt trevlig person att ha att göra med. Vi ger honom de bästa omdömen som går att ge, 5 av allt! Vi äger en fastighet på Värmdö där han gjort väldigt mycket. Hans företag har byggt ett attefallshus, ett garage, byggt ett rum med två fönster på övervåningen, därtill gjort en massa mindre arbeten såsom att flytta stupränna mm.

– Pia (2024-03-22)

E

Anlitat flera gånger till olika projekt rekommenderar starkt

Jättebra. De planerar arbetet bra innan start. De skrver tydliga offerter där allt står med. De håller sig till offert och tidsplan, känns väldigt tryggt. Stöter de på problem, tex att montering inte kan ske så som vi planerat pga en nisch eller ändrade planer från mig som kund, så har de bra förslag på lösningar. De tar ägarskap av sitt projekt och kollar tex upp med fastighetsägare om gränsdragning för att säkerställa att det inte finns frågor om ansvarsbitar tex. Lätta att få kontakt med. De skriver tydliga offerter. De säkerställer alltid att jag som kund förstår varje moment så att vi tillsammans kan planera på ett bra sätt.

– Emma (2024-03-22)

K

Väldigt bra

Proffsiga, håller vad de lovar.

– Kjell (2024-02-20)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt