JMP Byggservice AB

Bild av företag JMP Byggservice AB

Bygg, Inredning & Montage Vi finns för både privatpersoner och företag. Offert och hembesök är alltid kostnadsfritt. 076-677 85 37

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som JMP Byggservice AB har utfört.

Utbyggnad

Utbyggnad av sommarstuga,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för JMP Byggservice AB.

P

Utbyggnad, uterum och byggnation av Attefallshus.

Lyhörd och bra kommunikation. Höll tider, detta var mitt under vintern. Rekommenderas! Kan tänka mig att boka Johan på JMP Byggservice AB igen. Han står först på tur.

– Pär (2024-04-26)

J

Kunnig och engagerad snickare

Johan är en duktig snickare som gör bra jobb. Har anlitat honom flera gånger och alltid varit nöjd. Håller tider och har konkurrenskraftiga priser. Det bästa med Johan är att han gärna bidrar med idéer under byggets gång som förbättrar slutresultatet.

– Jens (2024-04-25)

G

JMP Byggservice har passion för det dem gör,

Vi har vid flera tillfällen anlitat JMP Byggservice, för större jobb som tilläggsisolering och ny fasad, rivning och uppbyggnad av ny altan samt en massa finsnickeri arbeten inomhus. Vi rekommenderar JMP Byggservice alla dagar i veckan. En duktigare hantverkare får man leta länge efter. JMP Byggservice är inte bara proffs på det dem gör, de är problemlösare, håller det man kommit överens om men det som imponerat på oss mest är de gedigna kunskap JMP besitter men främst det passion och kraft dem lägger till för se och utföra de där små detaljerna som höjer slut resultatet till "best of the best". Det är tydligt att JMP Byggservice har passion för det dem gör, en passion för hantverket. Vi ger 5 av 5 och två tummar upp.

– Gabriel med familj (2024-04-03)

Kontakt