Hitta bra byggprojekt

BraByggare är en tjänst som gör det enklare och effektivare att hitta byggprojekt som passar just dig. Minskad tid för resande och administration och mer tid till att jobba och fakturera. Du ökar helt enkelt dina intäkter, låter ganska bra eller hur?

Bli medlem

Registrera ditt företag och välj medlemskap. Du kan även lägga in information om certifieringar, din specialisering, bilder på referensuppdrag, länk till egen hemsida med mera på din profilsida.

Bli medlem du också!

Ställ in din sökprofil

Ange i sökprofilen de typer av uppdrag du är mest intresserad av genom att markera byggkategorier och kommuner, t.ex. badrumsjobb i norra Stockholm. Ställ in sökprofilen rätt så att du får rätt typ av uppdrag. Du kan även söka fritt bland alla uppdrag som har kommit in men du får bara mailpåminnelse om de som matchar din sökprofil.

Ta emot förfrågningar och välj projekt

Nu får du mail med förfrågningar som matchar din sökprofil. Varje förfrågan innehåller en beskrivning av jobbet och starttidpunkt för att du lättare ska kunna avgöra om du är intresserad eller ej. Tack vare det slipper du många diskussioner och platsbesök om jobb som egentligen kanske inte var intressanta för dig.

Kontakta kunden och gör affär

För de förfrågningar du besvarar får kunden ett automatiskt svarsmail. Då får du även kundens kontaktinformation och ni bestämmer tillsammans om hur ni vill gå vidare och om det blir affär.

Samla bra kundomdömen – det lönar sig

När jobbet är klart kan kunden sätta ett omdöme på arbetet. Många bra omdömen ger dig fler affärer och även möjlighet att ta bättre betalt. Det ger även värdefull återkoppling kring eventuella förbättringsområden. Om du har tidigare referenser du vill ha med så kan du kontakta oss på byggare@brabyggare.se så kontaktar vi dom för att få in ett omdöme. Påminn gärna dina kunder om att de ska sätta omdöme på dig.

Läs mer om kundomdömen