Så säger våra medlemsföretag

“Jag rekommenderar BraByggare till mina byggkollegor i branschen”


Seriösa kunder, bra variation av jobb och en bra marknadsföringskanal. Det är några av anledningarna till varför
Hulthén Hem & Bygg AB valde att ansluta sitt företag till BraByggare.

 

Anton Hulthén startade företaget Hulthén Hem & Bygg AB våren 2017. Idag är de ett team om ca 10 personer som arbetar med alla typer av jobb och kunder. Sedan strax efter starten av firman är de anslutna till BraByggare.

 

Varför valde ni just BraByggare?
– Det kändes bara helt rätt med BraByggare! Här finns seriösa kunder, mycket mer seriösa än hos andra aktörer. Här fokuserar kunderna på kvalitet och inte att få det billigaste priset. Dessutom är hemsidan väldigt enkel att förstå.

 

Med ett medlemskap i BraByggare kan företag svara på alla typer av jobb – oavsett uppdragets storlek, budget eller geografiska plats.
Det är något som passar Hulthén Hem & Bygg AB eftersom de utför alla typer av jobb inom byggsektorn.
– Vi gör allt från stora totalentreprenader till små servicejobb. För oss är det minst lika mycket värt att ett mindre jobb blir utfört kvalitetsmässigt som ett stort jobb. På BraByggare finns mycket olika typer av jobb vilket är bra. 

 

 
Förutom att få fler jobb använder Hulthén även plattformen för marknadsföring. Företagsprofilen visas på Google där även omdömen syns.

–  Många kunder tittar verkligen på det här med omdömen. Det är väldigt bra att ha bra omdömen att visa upp! Kunderna känner sig tryggare och står det mellan ett företag utan omdömen och oss, så väljer kunden troligen oss.

Företagsprofilen innehåller bland annat bilder, omdömen, certifieringar och kontaktuppgifter.

 

– Även fast vi får mycket jobb via rekommendation har jag aldrig känt att jag vill säga upp medlemskapet. Det funkar jättebra med allting! Jag rekommenderar BraByggare till mina byggkollegor i branschen, även de som startar nytt. “Kör på BraByggare, de är seriösa och bra!”

 

Läs mer om Hulthén Hem & Bygg AB