Jan JS Måleri & Bygg AB

Bild av företag Jan JS Måleri & Bygg AB

Jan Js Måleri & Bygg AB har stor kompetens inom måleri. Vi tror på en bra dialog, god kundkontakt samt ett högklassigt slutresultat. Vi värdesätter trygghet och tillit. Med flera års erfarenhet kan vi garantera er ett perfekt resultat utav ert nya hem. Med bred kompetens kan vi erbjuda trygghet och kvalitet. Vi är proffs på snickeri och målning utvändigt/invändigt! Hos oss får du: Trygghet. Kvalitet. Och ett personligt engagemang. Vi ser fram emot att hjälpa er!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Jan JS Måleri & Bygg AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Jan JS Måleri & Bygg AB.

E

Resultatet blev bättre än förväntat.

Jan Bygg & Måleri AB har utfört ett mycket bra jobb hos mig, resultatet blev bättre än förväntat. De är väldigt professionella då de alltid höll mig uppdaterad under hela processen, städade ordentligt efter sig samt alltid var punktliga till alla överenskomna tider. Extra bonus är att de är väldigt trevliga och service inriktade. Jag vill därför ge mina varmaste rekommendationer. Duktiga hantverkare som du kan känna dig trygg med. Jag kommer definitivt att boka Jan Bygg & Måleri AB om framtida projekt skulle dyka upp. Nöjd kund bosatt i Liljeholmen.

– Emelinda (2023-09-01)

P

Nöjd

I det stora hela nöjd!

– Pia (2023-08-17)

K

Snabbt och effektivt

Snabbt och effektivt genomfört arbete.

– Katrin (2023-06-06)

C

100 % nöjd med Jan Bygg & Måleri AB

100 % nöjd med Jan Bygg & Måleri AB och Firaz som specifikt är skicklig, ärlig, snabb och noggrann, och med bra pris på både arbete och material. Det märks på Firaz när ni går igenom uppdraget att han även tänker igenom vad som är rimligt och för vad man ska akta sig. Han kan föreslå lösningar och tar egna initiativ för bra resultat. Värt att ställa gott om frågor så att alla är med på vad som ska göras och hur. I mitt fall var det två komplikationer med väggarna specifikt som vi inte var medvetna om innan vi kollade noggrannare på objektet, men bolaget kunde lösa det och det blev perfekt i slutändan. Rekommenderas starkt

– Cenny (2023-03-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt