PHR ENTREPRENAD AB

Bild av företag PHR ENTREPRENAD AB

PHR Entreprenad AB - Experter på städ, bygg och skötsel i Göteborgsområdet! FRÅN OMBYGGNATION TILL NYBYGGNATION Vi har många års erfarenhet av små och stora byggprojekt. Både för privatpersoner och företag. Hos oss får du alltid rätt tjänst till rätt pris, oavsett om vi är med från dag ett eller tar vid senare i processen. KONTAKTA OSS Hör av dig till oss och berätta vad du behöver hjälp med. Vi gör alltid kostnadsfria besök på plats för att ge dig rätt tjänst till rätt pris. Ring oss eller skicka en intresseanmälan!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PHR ENTREPRENAD AB har utfört.

Badrumsrenoveringar

Köksrenoveringar

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PHR ENTREPRENAD AB.

A

Utbyte av badrumsinredning

Lätta att få kontakt med, transparent kommunikation med tider, frågade innan de utförde något och kom med egna, bra förslag på hur det skulle kunna lösas. De var väldigt hjälpsam och jobbade snabbt och prydligt.

– Annika (2023-11-13)

K

Trevliga, kommunikativa och väldigt bra slutresultat.

Trevliga och noggranna. Lätt att komma i kontakt med arbetsledaren. Vi är väldigt nöjda.

– Kristina (2022-09-23)

A

Kök & Badrum

PHR Entreprenad byggde kök och badrum för mig, och båda projekten behövde flexibilitet och riktigt hantverksskicklighet eftersom varken badrum eller kök fanns, de fick att riva ner och bygga upp. Jag är väldigt nöjd med deras kvalité och hantverkarna som jobbade för mig var trevliga och gjorde sitt jobb i god tid (och jag betalade per timme)"

– A (2022-09-19)

K

Leverans och montage av altandörrar

Hela arbetet blev som önskat och tidplan och priser blev som förväntat.

– Klas (2022-09-01)

D

Totalrenovering

Vi gjorde en total invänding renovering av en nyinköpt villa, bytte golv, väggar och innertak i samtliga rum, inklusive två badrum, ett nytt kök och en tvättstuga. Allt gjordes inom överenskommen tidplan, och inom budget. Vi var mycket nöjda med Piotr och hans medarbetare, och har rekommenderat dem flera gånger till vänner och bekanta.

– Daniel (2022-08-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt