Revolt Bygg AB

Bild av företag Revolt Bygg AB

Välkommen till Revolt Bygg! VÅR MÅLSÄTTNING ÄR KVALITET OCH KUNDEN I FOKUS Revolt Bygg AB grundades 2017 av Martin Karlsson och Pär-Anders Bergqvist. Martin har sin bakgrund i bygg industrin och bidrar med gedigen erfarenhet av både mindre och mera komplexa byggprojekt. Pär-Anders har från restaurang branschen plockat med sig en servicenivå av absolut toppklass. Tillsammans är vår målsättning att erbjuda hög kvalitet i nära samverkan med kunden. Som kund ska man känna stort förtroende för att planering och tidsramar håller vad som är överenskommet och att det arbete som utförs är av högkvalitativt och följer gällande byggnormer och anvisningar. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Revolt Bygg AB har utfört.

Kök

Kök

Kök

Trädäck

Altan

Badrum och bastu

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Revolt Bygg AB.

A

Altan

Pär-Anders och hans fantastiska medarbetare på Revolt Bygg AB hjälpte min svärmor med att bygga en ny altan med odlingslådor till. Allt är så snyggt och välgjort - däck, ramper, odlingslådor, spaljé, räcke! Kommunikationen var supersmidig och tidsplanen hölls perfekt. Jag har redan rekommenderat Revolt Bygg AB till släkt och vänner och jag kommer själv att anlita dem igen!

– Anna (2023-09-22)

E

Hjälp med platsbyggt skåp i badrum

Väldigt trevligt bemötande. Proffsigt och kunnig personal. Jättenöjd med deras jobb :) Kan rekommendera varmt.

– Emina (2023-03-27)

C

Takomläggning

Revolt Bygg la om vårat tak. vi är väldigt nöjda, allt gick kanonbra och vi har precis anlitat dem igen för vårt garage.

– Christer (2021-06-04)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt