Fördelar för ert företag

Som medlem i BraByggare har ni möjlighet att hitta uppdrag som passar just ert företag.

Anslut ditt företag

Stort urval – större chanser att hitta bra uppdrag

Vi förmedlar ca 1000-2000 jobbförfrågningar per månad. Med det urvalet av projekt ökar chansen att ni hittar jobb som passar just er. Korta era restider genom att hitta jobb i närheten och öka era intäkter genom att fokusera på de uppdrag ni är bäst på. Får ni en avbokning eller försenad start på ett projekt så kan ni som medlemmar med hjälp av BraByggare snabbt hitta ersättningsuppdrag.

Bra information – enklare att välja uppdrag

Förfrågningarna innehåller informationen om typ av jobb, storlek, beskrivning och önskad starttidpunkt för att du lättare ska kunna avgöra om det är intressant eller ej. Det spar tid och arbete när du ska prioritera mellan olika jobbmöjligheter. Du slipper också svara i telefon hela dagarna för att diskutera nya uppdrag.

Ditt omdöme – konkurrera med kvalitet istället för pris

Vi vill att det ska löna sig att göra ett bra jobb. Kunderna får därför sätta ett omdöme hur nöjda de har varit med det arbete du utfört. Omdömet sätts på en 5-gradig skala tillsammans med en kommentar och syns även för alla andra kunder och självklart även för dig. Många bra omdömen ger dig fler affärer och möjlighet att ta bättre betalt samt även värdefull återkoppling kring eventuella förbättringsområden. Läs gärna mer om hur omdömena fungerar.

Profilsidan – din hemsida på nätet

Som medlem i BraByggare får ni en egen profilsida där ni kan beskriva ert företag och även visa bilder på referensjobb.  Här finns även era tidigare kundomdömen som framtida kunder kommer att titta på när de ska välja hantverkare. Certifieringar och övrig information som profilerar ert företag kommer också att kunna visas på er profilsida. För er som redan har egen hemsida så kan länka den förstås länkas till direkt från er profilsida. Ni får helt enkelt ett snyggt skyltfönster mot de kunder som letar hantverkare!

Medlemsförmåner – spar pengar

Vi har unika förmåner kopplat till BraByggare för våra medlemsföretag, exempelvis:

  • Beijer Byggmaterial, unikt medlemsavtal med bra rabatter på byggmaterial
  • Advokatfirman Fylgia, telefonrådgivning med entreprenadjurister

Läs mer om alla medlemsförmåner här

 

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...