Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

A

Hulthén Hem & Bygg AB

Badrumsrenovering i Kållered

Väldigt bra utfört jobb. Vi är supernöjda med resultatet. Mycket bra kommunikation. Anton och hans projektledare svarade extremt snabbt på frågor på sms, mail och telefon. Väldigt nöjda med att de var flexibla, kom med förslag, ändrade enligt våra önskemål och tog på sig lite extra jobb. Höll tidsplanen.

– Annika (2022-07-04)

M

Magdalena Bygg och Måleri

Ta ner en gipsvägg som

Hany är trevlig, gjorde ett bra jobb och gjorde det snabbt till rimliga priser!

– Mick (2022-07-01)

K

Stockholms Vvs snickeri AB

Professionella byggare!

Företaget målade dels om ett antal vattenradiatorer av äldre modell, satte nya slottskranar på alla elementen, rev en innervägg och två skafferier samt lappade väggar och bytte innerdörrar. De utförde ett fantastiskt bra arbete av hög kvalitet. Jag kommer att anlita dem igen när jag så småningom ska till att renovera mitt badrum.

– Kristofer (2022-06-30)

M

MyraMax bygg AB

Flytspackla plus lägga klinker

Fick hjälp med att flytspackla och lägga klinker i vår hall. Allt utfördes enligt överenskommelse och det gick väldigt smidigt, bra kommunikation och flexibilitet. Jag kan rekommendera MyraMax till liknande uppdrag.

– Marcus (2022-06-29)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...