Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

K

Solinnovation i Värnamo AB

solceller på papptak

Jag tyckte dom var kunniga dom hade bra kunskaper dom visade hur dom byggde upp hela tiden så jag hade inblick hela tiden jag är mycke belåten med det dom har gjort här

– kent eriksson (2021-05-09)

J

Argi bygg och måleri AB

Montering av carport i stål

De genomförde arbetet utmärkt. De arbetade flitigt och noggrant. Det var ett svårt uppdrag och det saknades ordentlig byggbeskrivning men de var flexibla och hittade lösningar. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Argi bygg.

– Jessika och Josef (2021-05-09)

A

AM Renoveringstjänst Kommanditbolag

Riva vägg samt installera balk

Bra kontakt och uppdatering av allt som händer med byggnation, bra jobb de har gjort. Jag är nöjd.

– Alexander (2021-05-08)

O

AM Renoveringstjänst Kommanditbolag

Byta Avlopp från badrum till hanledning

Väldigt bra jobb de har gjort hemma.

– Oliver (2021-05-08)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...