Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

J

Mattias Steveling Byggteknik AB

Renoveringar

Jag har anlitat Mattias ett flertal gånger. Det som han bland annat har hjälpt oss med är: 1. Byggt nya staket/grindar 2. Lagt nya golv i hall och rum 3. Renoverat/byggt hundhus/hundgård 4. Nytt altantak 5. Byte av dörrar med karm och tröskel Jag tycker att Mattias har gjort ett bra jobb och det är just därför som vi har anlitat honom ett flertal gånger. Han är lätt att kommunicera med och håller det han lovar. Han är lätt att nå och flexibel när det gäller olika lösningar. Jag kommer att anlita Mattias för kommande projekt.

– Josef R (2022-01-18)

D

Långedrags Mur & Kakel

Mura/Putsa insida av pool

Bra jobb och poolen blev toppen.

– Daniel (2022-01-18)

R

Jordbro Miljö & Trädgård AB

Urschaktning och gräsmatta

Allt fungerat till belåtenhet! Vi kan rekommendera Jordbro!

– Roger (2022-01-17)

A

DKD Bygg AB

Renovering mm

Har anlitat DKD BYGG i många olika sammanhang från renovering till tillbyggnad. Har varit super nöjd och är de forfarande.

– Abraham (2021-12-18)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...