Omdömen på hantverkare

Alla anslutna företag på BraByggare har en profilsida där du kan läsa mer om företaget, se bilder på utförda jobb men framför allt se recensioner från tidigare kunder. Alla som använder vår tjänst till att hitta hantverkare får möjlighet att lämna ett omdöme på hantverkaren efter att arbetet är färdigt. På så vis vet du att den feedback du ser är baserad på verkliga upplevelser.

 

Vill du lämna ett omdöme på en hantverkare?

 

Logga in på ditt konto här. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på. Skriv en kommentar och välj ett betyg på 1-5 stjärnor.

 

Vill du lämna ett omdöme om BraByggare.se?

Hur tycker du att tjänsten BraByggare fungerar? Du kan lämna ett omdöme om oss på Google här.

 

Senaste omdömen

O

Tik Tak på Södertörn AB

Plåtarbeten

Bra plåtslagare som har bra kunskap om plåt och hantverk. Har kunskap inom K-märkta utföranden och svensk standard. Jag vänder mig alltid till Tik Tak när det krävs komplicerade arbeten inom plåt. Vårt helhetsintryck och nöjdhet är en stark 4/5

– Oscar på Tak AB wwwtakse (2023-03-31)

O

PMs El & Montage AB

Nybyggnation

Vi har använt Peter Ströms firma till att dra all el i ett nybygge av ett fullstort hus. Peter var mycket tillgänglig per mail och telefon och kom när han hade lovat. Vi genomförde arbetet på löpande räkning. Peter är mycket kunnig och har även utbildat andra. Kan varmt rekommendera Peter.

– Orvar (2023-03-31)

B

SMT Bygg & Tak AB

Tillbyggnad

Arvid och hans gäng på SMT var väldigt proffsiga både i bemötande och utförande. Jag kan rekommendera dem och vid framtida renoveringar kommer jag absolut att vända mig till SMT.

– Björn (2023-03-31)

M

Alsa Bygg Projekt

Färdigställande av ytor

Giennadij hjälpte mig med färdigställande av ytor med: - uppregling av installationsutrymme i ytterväggar, - urtag för armaturer i undertak, - montering av gipsskivor i väggar och undertak, - spackling och målning, - montering av listverk, - montering av dörrar. Priser och tider hölls. Betyg 5.

– Michael P (2023-03-31)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...