Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

T

PY Bygg & Kakel AB

Nytt badrum i tvättstugan / renovering gästrum

Vi anlitade PY Bygg & Kakel AB för en totalrenovering av ca. 60 kvm källarvåning inkl. nya avloppsrör under golvplattan, nya dörrar, spackling och målning av samtliga väggar, nytt parkett och klinker. Dessutom byggde de ett helt nytt badrum i förra tvättstuga. Vi är mycket nöjda med jobbet och kommer säkert anlita PY Bygg & Kakel för ytterligare jobb hos oss framöver. Särskild nöjda är vi med kommunikationen och att Petros tog hänsyn till samtliga önskemål och små detaljer som vi önskade. Vi kan verkligen varmt rekommendera PY bygg & kakel AB.

– Tine och Stephan (2021-07-28)

P

Morups Fönster / Byggtema i Östergötland AB

byte av takfönster

Lite segt att komma till skott Bra hantverkare Mycket väl genomfört arbete

– Peter (2021-07-28)

D

Askerberg bygg AB

Sätta ytterdörr

Skyllde på defekt dörr och kunde inte få den rak. Jag fick den av nån anledning rak. Sen gjordes inte utsida klar med foder eller plåt över dörr, fanns inget som skyddade ovanför så dörrkarmen låg helt blottad och isolering stack ut.

– Dan (2021-07-28)

L

Smålands Taktvätt AB

TAKTVÄTT

Tyckte företaget va väldigt seriöst. Trevliga, utförde det de skulle väldigt bra. De får betyg 5 av oss.

– LOTTA (2021-07-27)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...