Omdömen på hantverkare

Alla anslutna företag på BraByggare har en profilsida där du kan läsa mer om företaget, se bilder på utförda jobb men framför allt se recensioner från tidigare kunder. Alla som använder vår tjänst till att hitta hantverkare får möjlighet att lämna ett omdöme på hantverkaren efter att arbetet är färdigt. På så vis vet du att den feedback du ser är baserad på verkliga upplevelser.

 

Vill du lämna ett omdöme på en hantverkare?

 

Logga in på ditt konto här. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på. Skriv en kommentar och välj ett betyg på 1-5 stjärnor.

 

Vill du lämna ett omdöme om BraByggare.se?

Hur tycker du att tjänsten BraByggare fungerar? Du kan lämna ett omdöme om oss på Google här.

 

Senaste omdömen

N

Jfn Nordic ab

En utomhustrappa med räcken.

Lyhördhet för våra önskemål. Skickligt hantverk!

– Nordh (2022-08-23)

R

Törnlunds Skärgårdsbyggen AB

Soputrymme

Tack för tipset om Törnlunds Skärgårdsbyggen AB som hjälpte oss att utvidga ett befintligt hål i vår stenmur för att ge plats för obligatorisk matavfallshämtning. De var effektiva, trevliga och pålitliga. Vi är jättenöjda.

– Ronnie och Margareta (2022-12-01)

R

Merdac AB

Mycket bra resultat och trevligt bemötande

Mycket bra resultat och trevligt bemötande. Reparation av den aktuella takskivan var bästa lösningen.

– Roger (2022-11-25)

J

B.E Byggelse & Totalentreprenad

Byt ut gamla altan mot en ny.

De arbetade mycket snabbt och exakt. Rivning av vinterträdgård och gammal altan och efterföljande nybyggnation av altanen på bara 9 arbetsdagar. Kommunikation var också bra. De enades alltid om allt innan de gjorde något. De anställda var också mycket trevliga och artiga. Jag är mycket nöjd med arbetet och kan definitivt rekommendera företaget.

– Jörg (2022-12-01)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...