Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

E

Jfn Nordic ab

Jfn Nordic AB anlitades för att sätta in nya fönster i vår villa.

Jfn Nordic skötte allt från beställning av fönster till att fönsterna satt på plats. Trevliga och professionella hantverkare som vi skulle anlita igen när något behövs åtgärdas. Slutresultatet blev exakt vad vi önskat. Som betyg ger vi Jfn Nordic AB en stor 5!!!!

– Eva (2021-10-20)

D

Mattsson kök och bygg AB / Mattsson Bygg

Fönsterbyte

Bytte fönster och dörrar under sommaren och är väldigt nöjda med arbete och resultat. Avtalat pris hölls och bra kontakt med Niklas både före, under och efter arbetet. Eddie och Peter är väldigt noggranna med detaljer och arbetet de utför

– Daniel (2021-10-20)

M

Mattsson kök och bygg AB / Mattsson Bygg

Köksrenovering inklusive nytt golv

Överlag är vi mycket nöjda och vill ge dem högsta betyg, det blev så snyggt. De var mycket flexibla och inte krångliga när vi vill göra rivningen och stommontering själva för att spara pengar och bara utnyttja deras expertis till att bygga upp. Projektet startade på utsatt dag men tog lite längre tid än vad vi pratat om. Slutpriset var mycket nära det offererade. Vi ger dem högsta betyg trots att golvlister inte kom på plats, vi inte fick besked när jobbet var klart och att en elledning lämnades utan kontakt.

– Margareta (2021-10-20)

M

Skärvans bygg AB

Klinkers i hall,

Vi gjorde om i vår hall och fick hjälp med att byta klinkergolvet. Servicen var mycket bra och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Betyget för slutresultatet är 5.

– Marika (2021-10-20)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...