Omdömen på hantverkare

Alla anslutna företag på BraByggare har en profilsida där du kan läsa mer om företaget, se bilder på utförda jobb men framför allt se recensioner från tidigare kunder. Alla som använder vår tjänst till att hitta hantverkare får möjlighet att lämna ett omdöme på hantverkaren efter att arbetet är färdigt. På så vis vet du att den feedback du ser är baserad på verkliga upplevelser.

 

Vill du lämna ett omdöme på en hantverkare?

 

Logga in på ditt konto här. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på. Skriv en kommentar och välj ett betyg på 1-5 stjärnor.

 

Vill du lämna ett omdöme om BraByggare.se?

Hur tycker du att tjänsten BraByggare fungerar? Du kan lämna ett omdöme om oss på Google här.

 

Senaste omdömen

E

Fredrik Andersson Bygg AB

Anlitat FABAB vid två tillfällen

Jag har anlitat FABAB vid två tillfällen och skulle gärna använda de igen. Första tillfället hjälpte de till att bygga ett poolhus samt regla upp en altan. Vi är jättenöjda med resultatet och vi hade en nära dialog under hela projektet och löste eventuella problem snabbt. De kom som de skulle och höll tider på ett bra sätt. Betyg 4,5/5 Andra tillfället hjälpte de oss att bygga ett rum/kontor i vårt befintliga hus. Resultatet blev även här jättebra och vi är nöjda. Betyg 4,5/5. Nu letar vi nya projekt så vi kan anlita FABAB igen

– Erik B (2023-09-29)

E

VILLABODAL AB

Rekommenderar varmt att lämna problemen i deras händer, Mycket nöjd.

Det bästa av omhändertagande från offert till slutförande och saker som inte ingick åtgärdades av en pragmatisk och kunnig personal utan att min vetskap/påpekan- personerna såg vad som behövdes göras och gjorde utan tvekan detta till min stora förundran och tacksamhet - ett företag som håller mer än de lovar - rekommenderar varmt att lämna problemen i deras händer, Mycket nöjd med allt inte minst med återställandet efter ingreppen runt min fastighet - top of the line - skulle aldrig tveka att anlita dem igen.

– Eva (2023-08-16)

E

AKSE Design & Bygg AB

Bygga in trappa

Vi är verkligen jättenöjda med Akse design och bygg! De byggde in vår trappa och gjorde ett förråd under. De var extremt hjälpsamma, trevliga och enkla att ha att göra med! Allt gick väldigt smidigt och snabbt. Rekommenderar starkt!

– Elin (2023-09-28)

T

VILLABODAL AB

STORT tack till Villabodal!

Vi kan inte mer än säga STORT tack till Villabodal! De har nu dränerat, isolerat och bytt vatten/avlopp hos oss. Vi har under hela processen känt oss så trygga och väl omhändertagna av Villabodal. Villabodal är ett fantastiskt företag som verkligen sätter kunden i centrum och skräddarsyr alla projekt utifrån vad huset har för fuktproblematik och behov. De tänker alltid utanför boxen. Ingenting är omöjligt för dom. Inte nog med det har de fantastiska grävare som gör ett otroligt bra arbete och är välutbildade inom detta område. De arbetar med stor noggrannhet, precision och resultatet är verkligen kvalité från start till återställning! Under arbetets gång så tog alltid Grävare Kalle och Grävtekniker Daniel beslut utifrån vad som blir bästa lösningen för vårt hus när de var här. Det blev även extra grävning då avloppet var längre bort än förväntat. Detta var ingenting vi behövde betala extra för utan de har fast pris. De gjorde helt enkelt mer än förväntat. Utöver grävteamet så måste jag säga att det alltid är ett otroligt gott bemötande från alla som jobbar på Villabodal. Andreas och Filip som är otroligt kunniga, trevliga, ödmjuka och lösningsorienterade. Ekonomi som också har ett fantastiskt bemötande. Vi kan varmt rekommendera Villabodal! Vi skulle inte tveka en sekund över att anlita dom igen.

– Toni (2023-09-28)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...