Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

B

ELNORM

BRF - Ny belysning och en fontän i trädgården

Ytterbelysning och montering av fontän. Han får 5 av 5 möjliga.

– Brf Vapensmeden Eva S (2020-04-07)

P

SIKRES AB

Avloppspump

Vi anlitade SIKRES AB för byte av avloppspump. Vi fick omgående respons och ett snabbt och proffsigt agerande. Vi anlitar gärna Marek på SIKRES igen.

– P-O (2020-04-06)

J

ELNORM

Div el och belysning

Nya dimmers, kontakter samt lagade spotlights mm. Installation av nya eluttag, Väldigt bra utfört arbete. Bra uppföljning och info hela tiden. Riktigt bra och proffsigt företag.

– Johan (2020-03-15)

S

Huldra Bygg AB

Inrett loft

De har målat och använt spillvirke för inredning av loft i typ bastupanel, täckt in loftet med plyfa och lister som inte var färdigställt. Satt ett tillfälligt räcke vid ingång inför en loppis med spillvirke och täckt en öppning i hall med spillvirke. Sen har de ritat olika lösningar åt mig för en oinredd vind. Bra och ärliga människor.

– Susann (2020-04-07)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...