Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

M

DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Takbyte

Vattenläcka under arbetet. Väldigt dåligt måleriarbete, ej fackmannamässigt.

– Missnöjd (2020-09-21)

Å

SOLID BYGGPARTNER I SVERIGE AB

Solberga kedjehus fasad och förråd

Solid Byggparter har utfört vårt projekt på alla bästa sätt. Vi kan absolut rekommendera företaget. Arbetet genomfördes inom planerad tid. Solid kunde identifiera vad extra kan göras. Dessa moment rymdes inom kostnadsförslaget. Vi hade 4 mycket duktiga hantverkare. Dessutom var de lätta att prata med och mycket glada.

– Åke (2020-09-21)

K

RTH Bygg AB

Byta takpapp, pannor och rännor

Fick hjälp att renovera taket och rikta upp rännorna. Jag är mycket nöjd. Fick 3 eller 4 offerter men valde RTH-Bygg. Det tog tre dagar att fixa 100 m2.

– Karl F (2020-04-15)

E

RTH Bygg AB

Nya betongpannor

Vi valde mellan honom och en annan entreprenör som var lite billigare men vi fick förtroende för honom. Han var jättenoga med offerten och med jobbet som utfördes. Dök det upp något på vägen så fixade han till det. Vi är väldigt nöjda, så det blir en fullpoängare.

– Elnar Jonsson (2020-08-21)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...