Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

H

Radaarko AB

Äldre kolonistuga

Jag anlitade byggnadsfirman Radaarko, Bålsta, som gjorde jobbet under en dryg vecka sommaren 2020. Det blev utmärkt resultat.

– Hans Jivander (2020-11-23)

J

Rekick Bygg & Kakel AB

Badrumsrenovering

Jag ger dom betyget 4 och det som drar ner lite på betyget är finishen. Om de hade lagt 30 min till en timme till under slutfogningen så hade jag inte behövt upptäcka slarvfel som hål och ojämlikheter i fogningen. Kunskapen har de absolut men samma problem som de flesta hantverkare har är att de stressar. i mitt fall anser jag det vara lite onödigt då de fick bra betalt för tiden de använde. Annars följde jag hela jobbet och som sagt duktiga killar.

– Jörgen (2020-10-02)

M

Robin K Bygg Aktiebolag

Uterum

Vi är väldigt nöjda med Robins arbete när han byggde om vårt uterum. Det blev precis som vi tänkte oss och Robin har en väldigt god kommunikationsförmåga vilket gör att man känner sig trygg genom hela byggprocessen! Vi kan verkligen rekommendera Robin till andra som vill anlita en professionell hantverkare!"

– Magnus F (2020-11-23)

U

Slottsstadens Bygg AB

Nytt tak på kedjehus och förrådsdel + litet bygge

Jag är så nöjd! Utmärkt utfört arbete, mycket snabba killar och dessutom väldigt trevliga. Snyggt och funktionellt! Vill varmt rekommendera Slottsstadens Bygg AB och kommer framöver att anlita dem igen till nästa projekt.

– Ulrika (2020-11-23)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...