Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

D

Bygg & Takcenter i Göteborg AB

Totalentreprenad.

De gjorde ett bra jobb jag är verkligen nöjd. Rekommenderas varmt.

– Dl (2021-01-28)

V

Bygg & Takcenter i Göteborg AB

Takrenovering

De hjälpte oss med takrenoveringen som blev bra.

– Vl (2021-02-20)

R

Bygg & Takcenter i Göteborg AB

Nybyggnation.

Edward & hans medarbetare byggde två st villor som blev riktigt bra. Jag kan varmt rekommendera Edward.

– Rx (2021-02-25)

S

Magdalena Bygg och Måleri

Målning, parkett samt snickeri...

Jag har anlitat Magdalena Bygg för att måla, lägga parkett och lite snickeri arbete i vårat radhus och det gick mycket bra och smidigt och vi är nöjda med arbetet. Jag kan ge honom en 5.

– Samir (2021-02-25)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...