Omdömen på hantverkare

Kundomdömena är en viktig fördel med tjänsten – för dig!

Omdömet sätts på en femgradig skala (1-5 stjärnor) tillsammans med en kommentar och syns för alla andra kunder. Systemet är bara öppet för de som har lagt upp en förfrågan via BraByggare för att minska risken för falska omdömen, bra såväl som dåliga.

Omdömen, kommentarer och snittomdöme är publika på hemsidan. Ju fler som sätter omdömen desto bättre fungerar systemet och det ökar drivkraften att arbeta med kvalitet. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är en trygghet för dig som kund.

Lägg ditt omdöme genom att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter. Under “Mina förfrågningar” väljer du det företag du vill sätta omdöme på genom att skriva din kommentar samt välja ett betyg på 1-5 stjärnor.

Skulle du mot förmodan inte lyckas logga in och vill lämna ditt omdöme på en hantverkare kan du även maila oss på info@brabyggare.se så hjälper vi dig att publicera omdömet.

Senaste omdömen

J

LA Bygg och Entreprenad AB

Målning

Vi anlitade LA Entrepenad för målning av vårt hus i Mölnlycke Detta arbete gjordes i April, så vädret var lite nyckfullt med kylan .. Men allt arbete utfördes professionellt, med tvätt, skrapning och målning. Överenskommen tid för arbetet hölls och inga färgrester på tomten efteråt. Målarna var trevliga och väl värda en kopp kaffe då och då. Vi är nöjda med resultatet av målningen och ger en 5:a i betyg.

– Johnny (2020-07-10)

T

QI CONSTRUCTION AB

Renovering badrum och toa - blandad kompetens

Endast Qicon, som var dyrast, kunde kakla in badkaret demonterbart med underliggande kakling anpassad för ev framtida duschhörn. Gästtoa och Badrum blev fint, snyggt montage av vvs och inredning, snyggt målat, kaklat och fogat med korrekt fall mot golvbrunn. Snabb och duktig elektriker och servicemontör. Problem som löstes först efter att vi påtalat. : Läge på avloppsrör för Toa och Bide avvek mot ritningar. Felaktig/negativ lutning på avloppsrör, fult utsågat hål i vägg för fördelningsskåp. tätpluggar i shuntskåp kunde ej monteras pga bristande urtag i väggen. Problem som inte löstes: Låga trösklar: Snickaren levererade normala 50mm höga trösklar som tyvärr sedan reducerades till 10-20mm med endast 8-15 mm höga tätskikt. "OK enligt regelverket", men ökar förstås risken för vattenskador vid ev läckage. Fult med svart om-isolering av rör som fö hade vit isolering. "ingick inte i offerten" att göra snyggt, och "vitt är gammaldags isolering". VV och KV rör låg mot varandra sedan tidigare. "ingick inte i offerten" att fixa. Ovanligt ful dragning av rör i shuntskåp för golv-värme pga rörmokarens bristande planering. Krånglar till det när fler kretsar skall anslutas. "OK enligt regelverket".

– Tomas (2020-07-10)

P

BV Måleri

Målning (skrapning) av kortsida på huset.

Han kom inte på avtalad tid. Jag fick ringa och påminna. Det har gått en vecka och jag har fortfarande inte fått någon offert. Intresset för jobbet verkar likgiltigt.

– Peter (2020-07-10)

H

Leinar på taket AB

Takomläggning

Mycket proffsigt bemötande redan från anbud och Leinar på taket var effektiva och höll tiden som de lovade. Skulle jag byta tak igen så tvekar jag inte att anlita de igen.

– Hannu (2020-07-09)

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...